4 x Physicians Formula The Healthy Lip -huulipuna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkin, tuotteet saatu

Huulipuna viimeistelee meikin kuin meikin ja sillä saa tehtyä lookista helposti huomattavasti viimeistellymmän näköisen. Se tekee suorastaan ihmeitä koko yleisilmeelle! Tänään luvassa olisikin vähän huulimeikkijuttuja, sillä esittelyyn pääsee nyt neljä upeaa Physicians Formula The Healthy Lip -huulipunaa. Olen näitä sivunnut jo aiemmissa Physicians Formula -postauksissa, mutta ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa ihan oma postaus näistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick -punat ovat tosiaan nestemäisiä, ja lopputulos lähes matta. Näissä punissa on aivan erinomainen pigmentti ja jo yhdellä ohuella kerroksella saa peittävän lopputuloksen. Huulipunan hyvä pigmentti on ainakin itselleni super tärkeää – silloin, kun käytän huulipunaa, haluan, että sitä väriä myös tulee.

E07AE552-AAA7-4F46-8B7B-ED5A3DE09B61.jpegThe Healthy Lip -huulipunat sisältävät avokadoöljyä, A- ja E-vitamiineja sekä hyaluronihappoa. Punien koostumus on levittäessä ihan mielettömän samettinen, yksi ihanimmista ikinä, ja ne levittyvät huulille tosi vaivattomasti. Huulet tulee kuitenkin olla todella hyvin kosteutetut ja hoidetut, jotta lopputulos on siisti ja kaunis. Rohtuneilla tai vähänkään kuivilla huulilla nämä eivät toimi. Mutta kunhan huulet on hyvässä kunnossa, näyttävät nämä aivan upeilta! Ja hei nämä pakkaukset, UPEITA. ❤️

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAll-Natural Nude on rehellinen nude sävy, jonka lopputulos on hyvin luonnollinen. Sävy on kuitenkin jonkin verran vaaleampi kuin oma huulteni sävy, jolloin se ei ihan pääse oikeuksiinsa. Tästä syystä tämä ei oma ykkössuosikkini ole, vaikka sävy kaunis onkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASävy Dose of Rose on kaunis, aavistuksen vanhaan roosaan taittava marjapuuroinen sävy, jota on helppo käyttää ja joka on varmasti monen mieleen. Suloinen huulilla, tykkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOma suosikkini näistä punista on ehdottomasti tämä oranssin/korallihtavan punainen sävy Tu-Lip Treatment. Täydellinen kesäsävy, joka näyttää aivan ihanalta päivettynyttä ihoa vasten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFight Free Red-Icals on puolestaan todella klassisen kaunis, dramaattisen punainen. Tyylikäs, naisellinen sävy, joka varmasti huomataan!

B29F0730-1914-4904-9AA0-96C052DF7F59Ja tässä vielä kaikki sävyt huulilla: vasemmalla Tu-Lip Treatment, keskellä ylhäällä Dose of Rose, alhaalla Fight Free Red-Icals ja oikealla reunassa All-Natural Nude.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMikä on sävy on sun suosikki? ❤️

The Healthy Lip -punat löydät mm. *täältä.

 


One thought on “4 x Physicians Formula The Healthy Lip -huulipuna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s