Tämän kevään trendikkäimmät huulet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Kevät ja kesä tuo jälleen mukanaan mitä ihanimpia värejä meikkiin. Yksi niistä on tietenkin kaunis ja hehkuva koralli, joka on tänä vuonna myös Pantonen vuoden väri. Rakastan kaikkea korallista, joten tämä trendiväri on enemmän kuin tervetullut! Löysin puolivahingossa täydellisen kombon ihanan herkullisten korallihuulten luomiseen, jotka näyttävät upealta paitsi nyt, myös viimeistään kesällä päivettynyttä ihoa vasten. Tässä siis pari tuotevinkkiä myös teille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYksi huultenrajaussuosikeistani Isadoran Sculpting Lipliner -kynät, jotka levittyvät huulille kuin unelma ja pysyvät siistinä. Näitä ei tarvitse teroitella, ne ovat vedenkestäviä ja todella pigmenttisiä. Rajauskynän lisäksi niitä voi käyttää ihan vain mattapunana koko huulilla tai huulipunan kiinnittäjänä huulipunan päällä. Tähän meikkiin täydellinen sävy on herkullinen 65 Peach Pop, joka tekee huulista kuin karkkia. Täydellinen kevät/kesäsävy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHuulipunana toimii parhaaksi korallipunaksikin tituleerattu MACin Amplified Creme Lipstick sävyssä 120 Vegas Volt. MACin klassikkopuna on todella kermaisen pehmeä ja jättää huulet hienostuneen kiiltäviksi. Pigmenttiä punassa on runsaasti ja jo yhdellä vedolla väriä tulee erinomaisesti. Lisäksi mieto vaniljainen tuoksu on hurmaava! ❤ Koska koostumus on niin kermainen, kannattaa puna pitää laukussa mukana, sillä se kuluu kyllä päivän mittaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAItse olen ihan rakastunut tähän kaksikkoon ja se onkin ollut viime aikoina mun todellinen luottokaksikko, joka piristää päivän kuin päivän, satoi tai paistoi.


Jätä kommentti