LF Beauty Box tammikuu 2019

7D96F001-F292-44C7-AC21-4C486D05C659.jpegPostaus sisältää affiliate-linkkejä, boksi saatu.

Tammikuun LF Beauty Box saapui freesinä vaaleansinisenä kaunokaisena ja tässä kuussa teemana oli vuoden alkuun erinomaisesti sopiva ”Clean Beauty”. Kukapa ei kaipaisi joulun jälkeen keveyttä ja puhtautta niin lautaselle kuin ihonhoitoonkin! Clean Beauty -versiossa keskitytäänkin puhtaisiin kauneudenhoitotuotteisiin ja boxi sisältää tällä kertaa 6 tuotetta sekä tuttuun tapaan kuukauden Ellen. Ihanaa, pengotaanpa tarkemmin! Boksi on saatu pr-näytteenä.

FFD6DD29-7CA4-4A31-9840-FA9E0EB1BBC9.jpeg16138A9C-06E0-472E-A344-46B93DED7145.jpegDr Paw Paw Original Clear Balm

Tämä palkittu monitoimivoide pitää huolen niin huulten, hiusten kuin kynsinauhojenkin kosteutuksesta, ja se sopiikin oikeastaan siis kaikkeen, mikä nyt ikinä kuivuudesta kärsiikään. Toimii myös meikkauksessa avustamassa kulmat kuntoon tai korostustuotteen tavoin. Väritön, paksu voide on hajusteeton ja imeytyi jopa yllättävän hyvin näin tuhdiksi voiteeksi. Tälle tulee ehdottomasti käyttöä!

Bellapierre Banana Setting Powder

Jee banaanipuuteri! Keltasävyisellä puuterilla saa freesattua ilmettä mukavasti ja siksi banaanipuuterit ovatkin omiaan esimerkiksi tummien silmänalusten kirkastamisessa, toisin sanoen peitevoiteen kiinnittämisessä silmänalusalueella. Bellapierren meikit ovat mineraalimeikkejä, joten tämä saattaa jopa toimia olematta liian kuiva!

C3088190-469A-4553-8B59-42B3DC17C868.jpegFirst Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser

Öljytön, kookosvedellä rikastettu voide kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. Voide lupaa nimittäin niin kirkastaa, kosteuttaa kuin pehmentää ihoa, minkä lisäksi sen pitäisi toimia ikään kuin meikinpohjustajan ominaisuudessa. Hehkuva iho on aina tervetullut, joten testiin pääsee tämäkin vikkelään. 🙂

Swell Ultimate Protect and Renew Serum

Luulin aluksi, että kyseessä on kasvoseerumi (onneksi en ehtinyt vielä kokeilla :D), mutta kyseessä onkin hiustuote! Silikoniton seerumi lupaa hillitä hiusten pörröisyyttä, kaksihaaraisia sekä tuoda rutkasti lisää kiiltoa hiuksiin. Tuoksunsa tuote saa eteerisistä öljyistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVitamasques Gold Dust Sheet Mask Marine Gold Mask

Sheet maskit tulee aina tarpeeseen, ne on ihanaa luksushemmottelua esimerkiksi viikonloppuihin. Boksista tullut kosteuttava naamio lupaa täyteläistää ihoa ja se sisältää mm. kollageenia. Pakkaus on teemaan sopien ihanan keväinen ja raikas!

Popband Active Hair Ties

Treeneihin sopivat ponnarit olivat itselleni auttamatta se boksin tuote, joka jää todennäköisesti käyttämättä, sillä olen vannoutunut Invisibobblen käyttäjä. Hiukseni ovat lisäksi sen verran liukkaat, etten usko näiden pysyvän hiuksissani treenien aikana, joten nämä taitavat mennä eteenpäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPonnareita lukuunottamat tammikuun LF Beauty Box oli jälleen todella onnistunut ja näiden boksien sisältö on vakuuttanut kerta toisensa jälkeen. Mikä oli sun suosikki tammikuun boksista? ❤️

Oman LF Beauty Boxin pääset tilaamaan täältä. 1 kk tilaus on 20€/boxi, 3 kk 18€/boxi, 6kk 17€/boxi ja 12kk 15,50€/boxi.


1 thoughts on “LF Beauty Box tammikuu 2019

Jätä kommentti