Tata Harper – 100 % luonnollista ja markkinoiden ylellisintä luonnonkosmetiikkaa

3BF31A71-A0A4-4A69-8D90-F886B9EDD7C1.jpegLuonnonkosmetiikkamarkkinoilla pyörii tätä nykyä tuotteita ihan laidasta laitaan eikä se, että jokin tuote on luonnonkosmetiikkaa, tarkoita automaattisesti sen hyvyyttä ja toimivuutta. Haluankin esitellä teille nyt yhden markkinoiden ylellisimmästä luonnonkosmetiikkamerkistä, joka on omaa luokkaansa paitsi hintatasossaan, myös ennen kaikkea laadussaan.

Kyseessä on tietenkin yhdysvaltalainen Tata Harper, jonka tuotteet perustuvat viimeisimpään luonnonkosmetiikan huipputeknologiaan ja puhtaisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin. Tuotteet, jotka tässä postauksessa esittelen, eivät sisällä synteettisiä kemikaaleja tipan tippaa. Tata Harper on perustettu vuonna 2002 ja kaikki tuotteet valmistetaan Harperin perheen omalla maatilalla Vermontissa. Kaiken tämän jälkeen tuotteiden todella korkealta tuntuva hinta alkaa ollakin enemmän perusteltu vai mitä. Merkillä on myös useita luonnonkosmetiikan sertifikaatteja: Leaping Bunny, AVA, Certified Vermont Made ja EcoCert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASain joululahjaksi Tatan Daily Essentials -matkapakkauksen, joka sisältää kuusi ylelliseen lasipakkaukseen pakattua tuotetta (+näytteen silmänympärysvoiteesta). Jostain syystä Tata Harper on mennyt itseltäni aivan täysin ohi, mutta onneksi asia tuli korjattua – sen verran huikeasta sarjasta on kyse. Alla olevat hinnat ovat täysikokoisten tuotteiden.

CAD86FB0-20F6-4436-88A5-0D1145E3A795.jpegTata Harper Regenerating Cleanser -uudistava puhdistusvoide, 85€

Regenerating Cleanser on hellävarainen, mutta tehokas ihon puhdistaja, joka tuoksuu aivan ihanan kirpeän freesille greipin ja neroliöljyn ansiosta. Puhdistusvoide parantaa ihonsävyä ja tuo iholle silminnähden lisähehkua. Runsaasti antioksidantteja sisältävä granaattiomenan uute kosteuttaa ja uudistaa ihosoluja, aprikoosinsiemenjauhe puhdistaa ihohuokoset syvältä ja antaa kuolleelle ihosolukolle kyytiä samalla, kun pajunkuoriuute tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja kuorii.

Koska voide sisältää mekaanisesti kuorivia ainesosia, ihan päivittäisessä käytössä en tätä itse suosi vaan tämä pääsee tosi toimiin muutaman kerran viikossa. Kaiken kaikkiaan aivan ihana tuote, jonka jälkeen iho tuntuu aivan super raikkaalta!

Tata Harper Resurfacing Mask -kirkastava naamio, 65€

Jos ihosi on samea ja se kaipaa lisää eloa, Resurfacing Mask -naamio on sun juttu! Tämä kuuluu niihin naamioihin, joiden kohdalla eron huomaa heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Geelinaamio on täysin luonnollinen, mutta todella tehokas. Se on kehitetty erityisesti samealle, elottomalle ja epätasaisen sävyiselle iholle ja on kerännyt ylistystä siellä sun täällä. Itsekin allekirjoitan tuotelupauksen täysin: naamion jälkeen jää terveen näköinen, upean hehkuva iho eikä se ole yhtään liian voimakas tällaiselle kuivemmallekaan iholle.

3ECD43FA-FF80-487E-90F7-AAD75D6247D9.jpegTata Harper Hydrating Floral Essence -kosteuttava kasvosuihke, 94€

Hydrating Floral Essence on ihana kukkaishoitovesi, joka toimii hyvänä lisänä ihonhoidossa. Itse käytän tuotetta kasvoveden jälkeen ennen seerumia tehostamaan muiden tuotteiden hyötyjä, sillä tuote on mielestäni liian hyvää tuhlattavaksi vanulappuun. Virkistävä kasvosuihke kosteuttaa ihoa mm. hyaluronihapon avulla ja kevyen tuoksunsa se saa ruusun, appelsiininkukan ja laventelin yhdistelmästä.

9E4CEBB3-E2E1-4814-9C95-288084FD851A.jpegTata Harper Rejuvenating Serum -kiinteyttävä seerumi, 168€

Seerumit ovat tärkeä osa ihonhoitoani enkä enää osaa oikein edes olla niitä ilman. Ne tuntuvat itselleni olevan se ihonhoidon tehotuote, joiden avulla ihonhoidosta saa vain yksinkertaisesti enemmän irti. Palkittu Rejuvenating Serum on aivan överihintainen kiinteyttävä seerumi, jota en ikinä päivänä olisi itselleni tuohon hintaan ostanut. Siksi tätä onkin ollut aivan mieletöntä päästä testaamaan!

Koska tuote on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, olen valitettavasti ikäni puolesta vielä vähän väärä henkilö seerumin tehokkuudesta tässä tapauksessa kertomaan. Seerumi lupaa vähentää juonteiden ja ryppyjen näkymistä ja ilmestymistä ihan merkittävästikin, mutta tähän en pysty kommentoimaan mitään. Sen sijaan muilta ominaisuuksiltaan tämä seerumi on todella laadukas: se imeytyy nopeasti, sisältää aimoannoksen ihoa helliviä ainesosia, jättää iholle miellyttävän kosteutetun tunteen ja terveemmän ilmeen. Ainoa miinus tuoksusta, joka on omaan nenääni todella luonnonkosmetiikkamainen.

Tata Harper Repairative Moisturizer -korjaava kosteusvoide, 115€

Repairative Moisturizer on epäilemättä yksi laadukkaimmista ellei laadukkain kosteusvoide, jota olen ikinä käyttänyt. Tässä on kaikki kohdallaan! Kevyeltä tuntuva voide on todellinen tehokosteuttaja, joka imeytyy nopeasti ja toimii erinomaisesti meikin alla. Tuotteen inci-listaa vilkaistessa ei voi kuin todeta, että hoitavia ainesosia todella löytyy toinen toisensa perään: aloe veraa, jojobaa, ruusu-uutetta, kookosta… Itse arvostankin nykyään ihan valtavasti, kun tiedän tuotteen oikeasti hoitavan ihoani pelkän kivan tunteen sijaan. Tällöin myös hinta on niin paljon perustellumpi!

7DCDD36D-A1FE-4BBA-A797-E87188082D74.jpegTata Harper Replenishing Nutrient Complex -ravitseva öljyseerumi, 133€

Tämä öljyseerumi on tämän hetkisessä ihonhoitorutiinissani se viimeinen vaihe, joka lukitsee kaiken kosteuden alleen. Öljyseerumi on kevyt ja se imeytyy ihoon tosi nopeasti. Tuotteesta ei jää iholle lainkaan öljyinen fiilis, joten se toimii hyvin myös meikin alla. Öljyseerumi on aivan hämmästyttävän riittoisa ja jo tämä pienen pieni matkapullo tuntuu riittävän pienen ikuisuuden. Ainakin tässä matkaversiossa öljy on pipetin sijaan levitettävissä roll-on-muodossa, mikä oli itselleni jotain aivan uutta. Tosi kätevä! Öljyseerumi ravitsee ihoa tehokkaasti, tuo sille eloa ja kosteuttaa hyvin.

427B85CF-B3CE-4C8B-A54B-C1713B86EBCA.jpegEi näitä siis suotta ylistetä joka paikassa! Onko Tata Harperin luksusluonnonkosmetiikka teille jo tuttua?


Jätä kommentti