LF joulukalenterin luukut 1-6

88C8720D-BE88-42EA-A527-F2E91BCA9187.jpegNyt on aika kurkata, mitä lookfantasticin joulukalenterista on tähän mennessä paljastunut! Täytyy todeta, että LF:n joulukalenteri on kyllä aloittanut erittäin vahvasti ja jokainen näistä ensimmäisestä kuudesta luukusta on tuonut hymyn huulille. Erityisen kivaa tämän lookfantasticin kalenterin avaamisesta tekee se, että monet merkeistä ovat itselleni uusia tai ainakin harvemmin käytössä olevia, jolloin niitä on entistäkin mielenkiintoisempaa päästä testailemaan. Innolla odotan, mitä tulevista luukuista löytyy! Kalenteri on saatu PR-näytteenä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1. luukku: HD Brows Contour and Colour Pro Palette

Ensimmäinen luukku yllätti kyllä täysin. Täysikokoinen korostus- ja varjostuspaletti! Aika huikea aloitus, etten sanoisi. Sävyt ovat todella kauniita ja käytännöllisiä. Ylirivin sävyt ovat mattaisia, alarivi puolestaan kokonaan hohtavia. Käyttöön tämä ei ole vielä päässyt, mutta näkisin tämän kokonaisuuden taipuvan aika moneen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2. luukku: Filorga Anti-Ageing Micellar Solution

Filorga on musta todella kiinnostava merkki, joten myös tämä tuote ilostutti kovasti! Kyseessä on siis syvältä puhdistava ja kosteuttava kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien myös herkän ihon. Misellivesi toimii sekä meikin puhdistukseen että kasvoveden ominaisuudessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA3. luukku: Percy & Reed Perfectly Perfect Wonder Balm

Kolmannesta luukusta paljastui hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka valmistelee hiukset muotoilutuotteille ja -laitteille. Balmin tuoksu on todella voimakas, mikä jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse tuote on kyllä kiinnostava. Hoitovoide lupaa tehdä hiuksista helpommin käsiteltävät sekä tuoda niihin kosteutta, eroteltavuutta, pehmeyttä sekä kevyttä pitoa ja kosteussuojaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA4. luukku: Glamglow Gravitymud Firming Treatment

Jeee, viimeinkin pääsen kokeilemaan tätä superhypetettyä peel-off-naamiota! Tämä Glamglown naamio on ihoa välittömästi napakoittava ja kiinteyttävä ja se muuttuu iholla upean helmiäiseksi. Tämän kokeilemista odotan kyllä innolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA5. luukku: BBB London Ultra Slim Brow Definer

Viides luukku oli kätkenyt sisäänsä BBB Londonin kulmakynän, joka on osoittautunut todelliseksi helmeksi käytössä, ihan mielettömän hyvä! Sävy India Chocolate osui sattumalta varsin täydellisesti kohdalleen ja viime päivät kulmat onkin tullut tehtyä tällä. Jälki on tosi siistiä ja tarkkaa, ja lopputulos on skarppi, mutta luonnollinen. Tykkään tosi paljon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA6. luukku: Emma Hardie Brilliance Facial Oil

Rakastan kasvoöljyjä varsinkin näin talvella, joten tämä söpö pikkupullo oli ihana yllätys! Öljy vaikuttaa kevyeltä ja hyvin imeytyvältä, joten toimii varmasti oikein hyvin myös meikin alla. Brilliance Facial Oil kosteuttaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa ja se sisältääkin todella monipuolisen sekoituksen erilaisia öljyjä ja kasviuutteita. Oikein kiinnostava tuote!

Mikä on tähän mennessä sun suosikkisi?


Jätä kommentti