Mun miehen suosikki – HYMM for Men

hymm-tuotesarja

Erityisesti näin joulun alla on hyvä nostaa esiin muutamia loistotuotteita myös miesten kosmetiikan puolelta, sillä moni nainen miettii, mitä ostaa miehelleen, isälleen tai veljelleen lahjaksi. Tässä olisi nyt vuorossa yksi lahjavinkki, joka saattaa sarjana monelle olla vielä melko tuntematon – tosin meidän kodissa nämä ovat olleet ahkerassa käytössä jo viime keväästä, jolloin HYMM tuli Suomen markkinoille myyntiin. 🙂 Siksi haluankin kirjoittaa teille muutaman sanasen nyt virallisen HYMM-lanseerauksen jälkeen, sillä tuotteet ovat tämän puolen vuoden aikana nousseet mieheni suosikeiksi! Eli ei, kyseessä ei ole maksettu mainos vaan kyselin mieheltäni ihan oikeita kommentteja tätä postausta varten ja hän vain tuntuu tykkäävän sarjasta kovasti.

Lanseerausjuhlaa vietettiin marraskuussa Movember-hengessä Club LeRoyssa keräten samalla rahaa Syöpäsäätiölle arvokkaaseen miesten syöpätyöhön: nimittäin jokaisesta paikalle saapuneesta lahjoitettiin 40€ Syöpäsäätiölle. Todella tärkeää työtä, jota arvostan ihan äärettömän paljon!

hymm-for-men-001hymm-tuotteet

Vaikka merkki on Suomessa vielä melko tuntematon, on HYMM maailmalla suosittu. Tuotesarja on tarkoitettu aktiivisen miehen jokapäiväiseen käyttöön helpottamaan ihonhoitoa (joka miehille ei yleensä ole se ykkösprioriteetti) sekä tekemään parranajosta mukavampaa. Sarja vastaa nykymiehen tarpeisiin ja siihen kuuluu oikeastaan kaikki, mitä kosmetiikkaa mies yleensä tarvitsee: parranajogeeli, after shave, deodorantti, 2-in-1 Hair& Body -shampoo, laadukas partahöylä sekä vaihtoterät.

Meillä kotona tuttuja ja tosi tykätyiksi todettuja on parranajoon liittyvä kolmikko eli geeli, after shave sekä höylä. Ja ihan välihuomautuksena näin naisena: nämä tuotteet tuoksuvat IHANALLE. Ihanan miehekkäälle, joten myös näin sivullisena näistä pääsee nauttimaan. Olenkin tainnut muutamaan otteeseen käydä nuuskimassa, kun mies ajaa partaa. 😀

hymm-parranajotuotteet

Shave Gel on läpikuultava parranajogeeli, jolloin tarkka työskentely (joko muotoilu tai parranajaminen kokonaan siististi) on helpompaa, kun ei tarvitse vaahdon alta arpoa, mistä on jo sheivattu. Koostumus sisältää fenkolinsiemenuutetta, joka sisältää useita ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettuja eteerisiä öljyjä. Kosteuttavat ainesosat puolestaan pehmentävät partakarvat, mikä helpottaa ajamista. Mieheni iho on atooppiseen taipuva ja melko herkkä parranajon suhteen ja tuotteet pitää valita tarkoin – tällä geelillä ollaan selvitty kaikista tähän astisista kokeilluista tuotteista parhaiten ilman punoitusta ja punaisia näppylöitä!

hymm-partahoylahymm-partahoyla-001

Partahöylä sai mieheltäni kehuja myös runsaasti, sillä sen avulla parranajo sujuu iholle hellävaraisesti repimättä tehden kuitenkin todella tarkkaa jälkeä. Tähän voin todella yhtyä! Koska meiltä löytyi kaapista jo ennestään kyseinen höylä vaihtoterineen, otin tämän lanseeraustilaisuudesta saadun itselleni käyttöön säärten sheivaamiseen. Ja voin muuten kertoa, ettei höylällä sheivaaminen ole ollut varmaan koskaan näin miellyttävää. Tosi tarkka jälki ja miellyttävä tuntuma iholla. Höylä nimittäin myötäilee ihoa jotenkin tosi luontevasti! Höylässä on 5 terää ja voitelunauha sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. Onneksi näitä vaihtoteriä on nyt meillä melko pitkäksi aikaa, niin riittää molemmille, heheh.

hymm-after-shave-balm

Rauhoittava ja kosteuttava After shave balm jatkaa samaa ihanaa tuoksulinjaa ja se on koostumukseltaan rauhoittava ja rasvaton sisältäen aloe vera -uutetta, E-vitamiinia ja allantoiinia. Se imeytyy hyvin eikä jätä rasvaista fiilistä. Mieheni on kokenut tuotteen sopivan miedoksi ja se on toiminut rauhoittavana tuotteena parranajon jälkeen. Usein after shavet ja erityisesti vahvasti parfyrmoidut partavedet ovat meillä jääneet käyttämättä, sillä ne ovat saaneet mieheni ihon parranajon jälkeen liekkeihin. Tämän kanssa samaa ongelmaa ei ole kuulemmat ollut.

hymm-lanseeraus-2

All in all, HYMM -miesten tuotesarja on kokeilemisen arvoinen kokonaisuus paitsi kaikille laadukkaita tuotteita arvostaville, myös erityisesti miehelle, jonka herkkä iho temppuilee parranajon yhteydessä. Itse olen ainakin tosi iloinen, että mieheni on kerrankin löytänyt tuotteet, jotka eivät aiheuta valtavaa punoitusta parranajon yhteydessä, sillä väärillä tuotteilla se oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Tästä siis hyvä lahjaidea myös pukinkonttiin jollekin tärkeälle! ❤ Suomessa tuotemerkkiä myy ja edustaa AMWAY.

Kuvien tuotteet saatu.

 

 


2 thoughts on “Mun miehen suosikki – HYMM for Men

  1. Lahjoitin nämä poikaystävälle, mutta se on sen verran hifistelijä parranajon kanssa, että sille jäi käyttöön vain tuo aftershave 😀 Pitää varmaan ottaa itte kokeiluun kans toi höylä (ja sheivausgeeli)!

    Tykkää

Jätä kommentti