SUPERMOOD – kotimaisen luonnonkosmetiikan lahjavinkki

supermood-seerumit-joululahjapakkaus

Nyt on ihan pakko tulla teille vinkkailemaan eräästä superlöydöstä, josta olen ihan innoissani! Tämä vinkki toimii lahjana joko toiselle tai vaikka ihan vaan itselle luksukseksi arjen keskelle. Itse päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon, mutta jos lähipiiristä löytyy joku, joka arvokkaampaa kosmetiikkaa (ja vielä kotimaista luonnonkosmetiikkaa!) todella arvostaa, on tässä täydellinen lahjavinkki juuri hänelle. Itse olisin ainakin ihan onnesta soikeana saadessani tällaisen lahjaksi!

supermood-seeurumitsupermood-linjat-001

Kyseessä on siis ihana Supermood. Olen ihastellut Supermoodin tuotteita jo niiden lanseeraamisesta lähtien, mutta vielä koskaan en ole kyseisen merkin ihanaa ylellisyyttä huokuvaa kosmetiikkaa kokeillut, sillä hinnat ovat melko suolaiset – aika harva on valmis kokeilun vuoksi maksamaan 89€ seerumista. Eräänä päivänä pyörin Sokoksen kosmetiikkaosastolla ja ihastelin, kuinka joulupakkaukset ovat saapuneet ja samalla katseeni osui Supermoodin suloiseen joulupakkaukseen, joka sisälsi kolme seerumia: Beauty Sleep Absolute Bliss (ovh 89€), Egoboost One Minute Facelift (ovh 69€) sekä Youth Glo Radiance Serum (ovh 59€). Ajattelin, että no siinä on varmasti lahjapakkauksella hintaa, mutta mitä vielä! Olin ihan ällikällä lyöty, kun katsoin hinta lappua: 79€. Anteeksi mitä? Saisin siis kolme luksusseerumia yhden hinnalla. Jätin ajatuksen hautumaan ja muutama päivä myöhemmin astelin Sokokselle -25% opiskelija-alennukseni kanssa ja kyllä, maksoin kyseistä, 217€ arvoisesta lahjapakkauksesta 59€. MIKÄ LÖYTÖ! ❤ (Supermoodin sivuilla kyseinen lahjapakkaus näyttää maksavan 69€, joten sieltä saa tilattua edullisemmin kuin Sokokselta.)

supermood-kotimaista-luonnonkosmetiikkaa

Anne Kukkohovin perustama Supermood on kyllä onnistunut brändäyksessään erinomaisesti ja jo pelkästään tuotteiden ulkomuoto on niin ihastuttava, että ne voisi jättää vain koristeeksi pöydälle. Mikä upeinta, tuotekehitys ja valmistus tehdään ihan täällä koti-Suomessa ja ennen lanseeraamista tuotteet testataan aina sarjan perustajalla eli Annella. Supermood käyttää laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan tasoisia raaka-aineita ja heidän kantavina arvoinaan toimiikin ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Sertifikaatteja sarjalla ei ole siitä syystä, ettei niitä myönnetä tuotteille, joissa on käytetty villinä kasvavia raaka-aineita kuten pakurikääpää.

supermood-seerumit-luonnonkosmetiikkasupermood-lahjapakkaus

Mielenkiintoista on Supermoodin 360°- tyyppinen ajattelu. Ihotyyppijaottelut heitetään romukoppaan ja lähestytään kauneudenhoitoa holistisena kokonaisuutena, jossa tuotelinjat suunnitellaan täyttämään joku tietty tarve. Toinen toisiaan tukevilla tuotteilla tasapainotetaan fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia, sillä on tärkeää ottaa huomioon koko ihmisen keho ja mieli – Supermoodiltahan löytyy siis myös sisäisesti käytettäviä tuotteita kuten suklaata ja erilaisia jauheita.

Mites sitten nämä lahjapaketista löytyvät seerumit? Pakkauksesta löytyy siis sarjan kolme suosituinta seerumia. Tsekataampa kaikki läpi, nimittäin ihan supermielenkiintoisia tuotteita jokainen!

supermood-egoboost-one-minute-facelift-serum

Egoboost One Minute Facelift

”Tehotippamainen pakurikääpäseerumi, joka kohottaa ja kiristää ihoa välittömästi. Tehokasta pakurikääpää suoraan suomalaisesta metsästä. Suuri pakurikääpäpitoisuus vahvistaa ihoa ja tasoittaa ihon pintaa. Pakurikääpä on myös voimakas adaptogeeni. Kansankielellä se tarkoittaa yrttiä, joka tukee kehoamme sen omassa uudistumisprosessissa. Liftonin® Xpress -optimiyhdistelmä on kolmen yhdisteen markkinointinimi ja luonnollinen raaka-aine. Liftonin® Xpress vähentää välittömästi kasvojen juonteita. Lopputuloksena on fyysisesti tiukempi iho, hellävaraisesti ja nopeasti.”

Tämän kohdalla olin epäileväinen, että uskaltaako tällainen 25-vuotias vielä tätä käyttöön ottaa, etten tee iholleni karhunpalvelusta. Päätinkin ottaa yhteyttä suoraan Supermoodin asiakaspalveluun ja tarkistaa, käykö seerumi nuoremmallekin iholle. Yllätyksekseni sain todella kattavan vastauksen suoraan ihanalta Anne Kukkohovilta, joten ilokseni jaan hänen vinkkinsä nyt jokaisen seerumin kohdalla teillekin!

img_7454

Anne kertoi, että One Minute Serum on enemmänkin tuhkimotippa, jota ehdottomasti voivat käyttää myös nuoremmat. Erityisesti, jos iho on rasvaisuuteen taipuvainen ja jos ihohuokoset ovat häiritsevän näkyviä, toimii tämä kyseinen seerumi kuulemma erinomaisesti. Kuivempi ihoisten (kuten minä), kannattaa päälle laittaa kasvovoide. Tanssii Tähtien Kanssa -kisaa tehdessä kyseinen seerumi oli kuulemma nuorten tanssijoiden lemppari, koska se toimii loistavana primerina, jos hikoilee tai tanssii yömyöhälle (oiva tuote siis pikkujouluihin!). Vaikka mukana on tehokkaita ja hoitavia ainesosia, ei se laiskista tällaista nuorempaa ihoa. Ihana pieni yksityiskohta on se, että seerumin pakurikääpä kerätään käsin Kauhavalta eli ihan lapsuudenkotini hoodeilta! ❤

supermood-beauty-sleep-absolute-bliss-serum

Beauty Sleep Absolute Bliss Serum

”Koostumukseltaan runsas ja ylellinen, erittäin kosteuttava Kuningatarseerumi yöksi. Pääraaka-aineena on merifenkolin kantasolu-uute, joka kosteuttaa ja palauttaa ihoa solutasolla.”

Itse olen haaveillut Supermoodin tuotteista ehkä eniten tästä ihanasta Beauty Sleep Absolute Bliss -kuningatarseerumista. Kyseinen seerumi on Annen mukaan näistä kaikista hoitavin ollen kuitenkin sen verran kevyt, ettei nuoremmallakaan iholla ”laiskistumisen” pelkoa ole. Absolute Bliss seerumia voi käyttää huoletta sellaisenaan erityisesti, jos iho on pintakuiva, kuiva ihoiset voi lisätä päälle vielä yövoiteen. Itseltäni erityiset kiitokset siitä, että seerumia voi käyttää myös silmänympärysiholla ja kaulan alueella. Näiden ihanien ominaisuuksien lisäksi olen lukenut hehkutusta tämän vaahtokarkkimaisesta tuoksusta enkä enää millään malttaisi olla korkkaamatta tätä! Olen kuitenkin päättänyt, että yritän edes vielä joulukuun käyttää avattuja ennenkö päästän näitä valloittamaan kylppäriäni – ihan vain siksi, että ehtisin joskus käyttää tuotteet vielä silloin, kun ne on hyviä… Saman sarjan silmänympärys voide kiinnostaisi kovasti myös, ehkä vielä joku päivä haen senkin.

supermood-youth-glo-radiance-serum

Youth Glo Radiance Serum

”Matkipapua ja AHA-happoja sisältävä ravitseva seerumi, joka heijastaa valoa ja tuo kasvoille nuorekkaan hehkun.”

Viimeisimpänä, muttei lainkaan vähäisimpänä tämä mieletön hehkuva seerumi. Hehku on ihanan luonnollinen eikä lainkaan näkyvästi kimalteva. Anne kertoi Radiance Serumin olevan ihana tuote meikin alla, sellaisenaan tai kosteusvoiteen päällä, sillä se kirkastaa ihoa ja tuo sille hennon hehkun. Tämä seerumi on siis enemmänkin päivätuote. Uskon, että tästä tulee päivittäinen lisä omaan meikinpohjustusrutiiniini!

supermood-seerumit-005

Myöhemmin on tulossa siis varmasti vielä postausta näistä ihanista seerumeista, kunhan vain ehdin kunnolla niitä testailemaan. Nyt halusin vain päästä vinkkailemaan teille tästä lahjapakkauksesta, sillä uskon, että nämä tullaan myymään loppuun. Jos Supermood siis kiinnostelee, niin nyt kipin kapin hakemaan tämä paketti kotiin, sillä jouluun on enää alle kuukausi! ❤

Ja tietysti: tuhannet kiitokset Anne Kukkohoville vielä infoista! Itselleni tuli brändistä entistäkin lämpimämpi kuva, kun asiakaspalvelu oli näin loistavaa.

Lähteitä: Supermood, Naturelle

 

 


4 thoughts on “SUPERMOOD – kotimaisen luonnonkosmetiikan lahjavinkki

  1. En kestä, aivan mahtavia, on varmasti nyt pakko tilata…lompakko ei tykkää mutta Supermoodin sivuilla sanottiin että tuotetta on myynnissä (eli hintaan 69 e) niin kauan kuin sitä riittää, joten on pakko toimia nyt 😀

    Tykkää

  2. Olin hyvin hämmentyny kun tätä vieläkin sai. Tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta 14.12. oli sillon loppu ja arvelivat ettö tulee 16.12 ja sain jo eilen hakea postista. Ja tosissaan se 69€ koko setistä!

    Tykkää

Jätä kommentti