The Body Shop – Energisoiva Acai-naamio

the-body-shop-energisoiva-acai-naamioRakastan The Body Shopin tuotteita ja voisin ostaa niistä vaikka jokaisen, mikäli rahapussi antaisi periksi! Mistä päästäänkin aasinsillan kautta siihen, etten enää millään malttaisi odottaa, että pääsen availemaan mun superhyperjättikokoita The Body Shop-joulukalenteria, jonka ostin jo hyvissä ajoin lokakuussa! ❤ Mikäli aika riittää, tullaan noita kalenterin luukkuja availemaan täällä blogin puolellakin.

Mutta nyt tämän postauksen aiheeseen eli yhteen näistä aivan ihanista The Body Shopin melko uusista naamiosta! Valinnan vaikeus meinasi näitä naamioita tutkaillessa iskeä, mutta päädyin lopulta tähän ihanan väriseen Amazonian Acai Energising Radiance Maskiin, sillä tällä hetkellä koin sen kaikista tarpeellisimmaksi varastojen täydentäjäksi. Tämä acai-naamio sisältää runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia sekä acai-marjauutetta, jonka taistella väsymyksen merkkejä vastaan. Koska kyseessä on energisoiva naamio, sisältää se myös guarana-siemenuutetta, jossa on tunnetusti runsaasti kofeiinia. Luomubabassuöljy pehmentää, silottaa ja elvyttää ihoa.

the-body-shop-energisoiva-acai-naamio-3

Vaikka kyseessä on sinällään naamio, on tässä acai-versiossa samassa myös kuorinta, mikä on onneksi rakeista huolimatta melko hellävarainen. Rakeet ovat luffaa ja naamio onkin 100% vegaaninen. Kevyesti hierominen tuntuu miellyttävältä ja hieronnan jälkeen annan naamion vaikuttaa kasvoilla vielä suurin piirtein 5-10 minuuttia. Punertavan värinsä vuoksi naamio näyttää kasvoilla vaikuttaessaan aika ”villiltä” eli kaikkea muuta kuin kauniilta, mutta koskapa naamiot nyt niin kovin hehkeältä näyttäisikään. Tuotteen tuoksu on ihanan marjainen ja raikas, jotenkin suloinen, vaikkakin hieman erikoisilla vivahteilla.

Vaikka naamio ei mitään aivan suunnattomia ihmeitä teekään, tykkään siitä kovasti. Iho jää kauniin heleäksi eikä lainkaan kiristäväksi, mikä on kuorinnan jälkeen omalla ihollani todella harvinaista. Energisoinnista en tiedä, mutta naamio on tuoksunsa vuoksi jo rentouttava spahetki omassa kylppärissä. Esteetikolle on toki myös tärkeää, että purkki on juuri noin kaunis kuin se on. ❤ Kokeilen aivan varmasti vielä sarjan muitakin naamiota, niin paljon kehuja olen niistäkin kuullut!


Jätä kommentti