3 x täydellinen tuote nudehuuliin

nyx-isadora-nudeInstagram-seuraajani jo saivatkin nähdä, mitä erään illan ”kierränpä nopeasti vielä Sokoksen kautta” -reissulta jäi käteen ja koska mukan tarttui oikeita aarteita, halusin tulla esittelemään ne nyt myös täällä. Kerrankin olin nimittäin oikeaan aikaan NYXin osastolla – joka ainut kerta, kun olen Lingerie-punia käynyt metsästämässä, on ne ollut loppu kokonaan tai jäljellä on ollut joku yksi hassu sävy, joka ei ole vastannut yhtään sitä, mitä itse nudepunalta etsin. Nyt valikoimaa oli hyvin ja mukaan tarttui pienen pohdinnan jälkeen kaksi aivan mieletöntä sävyä, jotka esittelen tarkemmin ihan kohta alempana. Perinteiseen tapaan jäin vielä haahuilemaan kosmetiikkaosastolle ja mitä ihanaa Isadoran syksyn kokoelmasta silmiini osuikaan – ihan täydellisen sävyinen huultenrajauskynä ihanan kermaisella koostumuksella. Must have! Tiedättehän, kun joskus on vain ihan älyttömän tyytyväinen ostoksiinsa – nyt oli se hetki.

nude-huulet-nyx-isadoraNYX Lingerie sarjan hehkutus ei ole varmaan keneltäkään mennyt ohi ja ei niitä ihan ilman syytä hehkutetakaan. Aivan ihania nudetuotteita, joita harvoin löytää! Lingerie-kokoelman sävyvalikoima on todella kattava ja muutamaa oikein tummaa sävyä lukuunottamatta sävyt on omaan makuuni enemmän kuin kohdillaan. Mukaani lähti sävyt 04 Ruffle Trim, joka on hieman tummempi ja ruskeampaan taittava nude sekä 08 Bedtime Flirt, joka puolestaan on hitusen vaaleampi nudesävy. Molemmista olen tykännyt ihan mielettömän paljon ja nämä ovatkin tämän hetkisiä suosikkejani, jotka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

nyx-isadora-nude-002Koostumus on ihanan samettinen – mielestäni vielä parempi kuin NYXin Soft Matte Lip Creameissa. Pelkäsin vähän, että koostumus muuttuu huulilla liian kuivaksi ja alkaa näyttämään lähinnä suttuiselta päivän mittaan, mutta vaikka puna muuttuukin kuivahkoksi mataksi (huulet kannattaa ehdottomasti hoitaa etukäteen, rohtuneille huulille en lähtisi tätä käyttämään), on lopputulos kuitenkin joustava ja samettinen, ei lainkaan lohkeileva. Mattapuna kestää huulilla hyvin kauniina erityisesti, jos ei tarvitse syödä ja juoda kovasti – niiden jälkeen paikkailu on useimmiten paikallaan erityisesti huulten sisäosasta. Pigmenttiä löytyy runsaasti ja jo yksi kerros riittää peittävään lopputulokseen. Itse tykkään kuitenkin rajata huulet ainakin reunoilta, jotta lopputulos on skarpimpi.

isadora-sculpting-lipliner-praline-001isadora-sculpting-lipliner-pralineIsadoran syyskokoelmaan ilmestynyt Sculpting Lipliner on osoittautunut myös ihan superhyväksi. Lipliner on sävyssä 52 Praline, joka on tosi kaunis nude. Itse asiassa tässä on yksi parhaita kokeilemiani huultenrajauskyniä! Tämä täyttää omalta osaltani juuri ne kriteerit, joita huultenrajauskynältä tarvitaan: koostumus on ihanan pehmeä ja kermainen, jolla voi värittää huoletta koko huulet, levittyy helposti painamatta lainkaan ja pysyy huulilla pitkään kauniina. Kermainen koostumus voi joskus olla myös kuivahkon tahmea (näin kävi omalla kohdallani ainakin NYXin vastaavan liplinerin kanssa), mutta tämä Isadoran versio on tosi miellyttävä huulilla. Mikä parasta, tässä on pigmenttiä niin runsaasti, että tällä saa nimensä mukaisesti muotoiltua huulet äärimmäisen hyvin vaikka vähän suuremmaksi. Ainut miinus siitä, että tällaiset kermaiset koostumukset yleensä kuluu melko nopeasti.

Hetkeen ei siis ainakaan tällä suunnalla tarvitse (se on eri asia, jos haluaa…) enää niitä täydellisiä nudepunia metsästää, sillä tällä kolmikolla saa loihdittua kolmet eri sävyiset nudehuulet!


4 thoughts on “3 x täydellinen tuote nudehuuliin

  1. Täytyypä tutustua Isadoran rajauskyniin paremmin, hyviä rajauskyniä kun ei ole liikaa liikkeellä 😀 Toivotaan, että näihin kierrettäviin tulisi vielä laajempi sävyvalikoima!

    Tykkää

    1. Suosittelen ehdottomasti ja nimenomaan näihin uusiin, näitä kyllä sais olla vaikka joka sävyssä! Vanhemmat Isadoran kynät ei oo mun mielestä niin hyviä, tosin kierrettäviä ne ei tainnut ollakaan (jos oikein muistan). Ja ihan totta! Ite tykkään ihan superpaljon myös NYXin ihan perus kynämallista ja Seppälän huultenrajauskynistä, molemmat ihanan pehmeitä ja pigmenttisiä 😊

      Tykkää

  2. Noita NYXin Lingerie-punia on kyllä hehkutettu joka puolella, ja olen itsekin jo harkinnut sellaisen kotiuttavani jossain vaiheessa 🙂 Ainut mikä mietityttää on se, että onko koostumus kovin tahmainen, vähän niinkuin useimmissa huulikiilloissa? Sävyt noissa on ainakin tosi kivoja, rakastan erilaisia nudesävyjä ♥ Tuo IsaDoran huultenrajauskynä näyttää myös tosi hyvältä!

    Tykkää

Jätä kommentti