Veet Beauty Styler + ARVONTA

veet-beauty-styler-kokemuksia-002

Miltä kuulostaisi saada kulmat kuntoon nopeasti ilman pinseteiden aiheuttamaa punoitusta? Ja jos samalla laitteella voisi vielä sheivata kainalot ja bikinirajan kuntoon? Aika hyvältä – ainakin mun mielestä! Sain kutsun Veetin uuden innovaation, Sensitive Precision Beauty Styler -monitoimituotteen lanseerausjuhlaan, jota vietettiin varsin pinkeissä merkeissä ihanassa miljöössä Kanavarannassa, Le Petit Chaperon Rougessa. Aivan upea paikka muuten! Paikan päällä oli herkulliset tarjoilut ja Kira Kososen ja Suvi Tiilikaisen johdolla päästiin tutustumaan tämän uutuustuotteen saloihin vähän tarkemmin. Mistä sitten on kyse?

veet-beauty-styler-kokemuksiaveet-beauty-styler-setti-001

Beauty Stylerin kaltaista monitoimilaitetta on moni nainen varmasti kaivannut. Se trimmaa, muotoilee ja poistaa ihokarvoja. Beauty Styler sopii käytettäväksi juuri herkemmillä ihoalueilla ja se onkin täsmäase erityisesti kulmakarvojen, kainaloiden sekä bikinirajan huolittelemiseen. Laitteen mukana tulee kunnon kavalkaadi tarvikkeita, joiden avulla tämä pieni laite muuntautuu moneen: pieni kaksipuolinen vaihtopää kulmakarvojen tarkkaan muotoiluun, isompi vaihtopää bikirajalle ja kainaloihin. Lisäksi mukana tulee kaksi kampaa – yksi molempiin päihin. Pienempi vaihtopää on ihan must have erityisesti tuuheille ja ”villimmille” kulmakarvoille, sillä sen avulla karvaa voi lyhentää poistamatta sitä, jolloin se pysyy huomattavasti paremmin muodossaan.

veet-beauty-styler-004

Oma suosikkini on ehdottomasti tuo pieni trimmauspää, jolla kulmat saa muotoiltua. Rakastan sitä, miten helposti sillä saa siistittyä kulmakarvojen väliin jäävän alueen, jota henkilökohtaisesti inhoan nyppiä, koska siihen jää aina muutama hajakarva. Tällä homma oli hoidettu alle minuutissa ja lopputulos oli hämmästyttävän siisti. Käyttäminen on tosi helppoa eikä haavoja tarvitse pelätä – tämä ei tunnu iholla oikeastaan miltään. Laitteen tarkoitus ei ole missään nimessä korvata pinsettejä vaan toimia lähinnä pika-apuna silloin, kun nyppimiseen ei ole aikaa tai jos huomaat kiireen keskellä, että kainalot tai bikiniraja kaipaa sheivaamista. Pieni patterilla toimiva laite on helppo ottaa mukaan vaikka treenikassiin tai matkalle, sillä se ei vie paljon tilaa ja toimii sielläkin, minne sähköjohdot ei yllä. Mukana tulee lisäksi nätti valkoinen pussukka, johon kokon setiin saa kätevästi yhteen paikkaan.

veet-precesion-beauty-styler

Ja sitten jotain superkivaa alkavan joulukuun kunniaksi myös teille lukijoille! Nimittäin nyt myös yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa tämä juuri kauppoihin saapunut uutuus, sillä luvassa on ARVONTA! ❤ Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Muistathan jättää myös toimivan spostiosoitteen, jotta saan voittajaan yhteyden. Osallistumisaikaa on ensi keskiviikkoon 7.12.2016 klo 23.59.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


54 thoughts on “Veet Beauty Styler + ARVONTA

  1. Mukana ihanassa arvonnassa. Päättyyhän tämä kilpailu 7.12. eikä 7.11. Näin oletan, sillä itsekin kirjoitan usein maksupäiväksi marraskuun vaikka pitäisi olla joulukuu.

    Tykkää

  2. Oih tämä olis aivan täydellinen joululahja herkkäihoiselle äidilleni! Mukana ehdottomasti ja lämmintä joulua sinulle! (:

    Tykkää

  3. Sain myös kutsun tonne tilaisuuteen ja harmittaa kyllä etten päässyt paikalle, tätä olis ollut tosi mahtavaa testata! Innostuin vähän aikaa sitten naamakarvojeni ajelusta (meikki levittyy niiiiiin paljon paremmin!) ja tää vaikuttaa siltä et ois ollu täydellinen siihen hommaan 😀

    Tykkää

    1. Voi harmi, ettet päässy paikalle! Tää kyllä ois niinkun tehty tohon hommaan, ei tullut aikaisemmin edes mieleen tämmönen käyttötarkoitus, ehkä joku saa tästä hyvän vinkin! 😄👌

      Tykkää

  4. Tämä laite on kuin tehty minulle! Vihaan kulmakarvojen nyppimistä, joten tämä olisi takuulla joulun paras lahja! 🙂

    Tykkää

  5. Kätevän oloinen laite, helpottaisi kummasti elämää kiireen keskellä, kun karvojjen ajelusta olikin enemmän aikaa kuin muistin :]

    Tykkää

  6. Eikä siis juuri tuosta laitteesta olen haaveillut sitten sen ensimmäisen kerran nähtyäni! 😀 Mikä sattuma, joten mukana ollaan!

    Tykkää

  7. Hei, tällainen laitehan olisi kätsy! Mukana siis 🙂 Osaatko sanoa minkähintainen tämä muuten suunnilleen on?

    PSSST! Mullakin kajahti just käyntiin blogissa arvonta, käypäs osallistumassa, jos juhlameikkikokoelma kiinnostaa 😉

    Tykkää

  8. Hitsi, tää on ollut toivelistalla siitä asti, kun oon tiennyt tän olemassa olosta! Mukana ehdottomasti:)

    Tykkää

  9. Kuulostaa tarpeelliselta laitteelta, suuri plussa jos ei tosiaan iholla tunnu miltään. Mukana.:)

    Tykkää

  10. Tätä juuri kaupassa katsoin, mutta vielä jätin ostamatta. Jospa arpaonni osuisi kohdalleni ja voittaisin tämän laitteen😊

    Tykkää

Jätä kommentti