Näyttävät ripset luonnonkosmetiikan ripsivärillä

Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu.

Vaadin ripsiväriltä paljon mitä näyttävyyteen tulee, minkä vuoksi olen skipannut luonnonkosmetiikan ripsarit lähes poikkeuksetta ja täyttänyt meikkipussini ”tavallisilla”, sillä fakta nyt on vain se, että useimmat luonnonkosmetiikan ripsivärit eivät mitenkään vedä vertoja sille jäljelle, mitä synteettiset tekee. Siksi tämä 100 % luonnollinen *INIKA Organic Long Lash -ripsiväri ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa, sillä tämän antama lopputulos on aivan upea eikä ikinä uskoisi, että kyseessä on oikeasti täysin luonnollinen ripsiväri.

Toisaalta, jos joltain brändiltä sitä voi odottaa, niin INIKAlta – heidän tuoteportfoliostaan en löytänyt vielä ainuttakaan tuotetta, josta en olisi tykännyt ja heidän meikkejään olen käyttänyt jo vuodesta 2019. Omasta ensikosketuksestani INIKA-tuotteisiin voikin kurkata tästä vanhasta postauksesta. Brändi on tehnyt ihan hiljattain pakkausuudistuksen ja tuotteet hivelevät omaa silmääni nyt entistäkin enemmän. Upeita!

INIKA Organic Long Lash -ripsiväri paitsi erottelee erinomaisesti, myös pidentää ja tuuhentaa todella kauniisti. En tiedä, onko pakkausuudistuksen yhteydessä myös tämän koostumus uudistunut, sillä nykyään tämä on kerrostettavissa aivan äärimmäisen hyvin, mikä oli itselleni todellinen deal breaker. Nyt tällä saa aivan yhtä näyttävät ripset kuin synteettisellä ripsivärillä, minkä lisäksi tämä vielä itse asiassa erottele ripset paremmin kuin moni synteettinen. Enpä olisi vielä hetki sitten uskonut, että tartun aamulla yhtä mieluusti luonnonkosmetiikan ripsiväriin kuin siihen ”tavalliseen”, mutta tämä on ollut ihan superkova!

Extrajuttuna INIKAn Long Lash -ripsarissa on se, että se sisältää mm. risiiniöljyä, josta oletkin ehkä lukenut hyvänä ainesosana ripsien kasvattamiseen sekä muita ripsiä hoitavia ainesosia. Ripsiväri on vegaaninen ja hajusteeton sekä sopii erinomaisesti myös herkille silmille.

Mikäli etsinnässä on hyvä luonnonkosmetiikan ripsiväri, tälle kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus. Ripsari löytyy mm. *täältä ja muihin tuotteisiin pääset tutustumaan *tästä.


One thought on “Näyttävät ripset luonnonkosmetiikan ripsivärillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s