Hyvästi hiusten keltaisuus – paras shampoo vaaleiden hiusten kirkastamiseen

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

Luonnostaan hyvin tummissa hiuksissa vaalean balayagen ylläpitäminen ei ole kaikista helpointa, sillä sävy alkaa helposti kellertämään eikä siihen tehoa mikä hopeatuote tahansa. Oma vaalennettu hius ei ole platinablondi vaan enemmänkin hiekkaisen vaalea ja kaiken kaikkiaan hyvin monivivahteinen, mikä aiheuttaa sen, ettei tuotteiden taittokyky tahdo riittää eikä eroa juurikaan näy. Lisäksi hopeashampoot useimmiten kuivattavat hiusta sen verran, ettei niitä raaski käyttää niin usein kuin pitäisi tai ainakin se tapahtuu hiusten kunnon kustannuksella.

Nyt on kuitenkin löytynyt sellainen ihmetuote, josta en tule helpolla luopumaan. Lupasin IG:n puolella, että tulen kertomaan tästä L’Orealin tänä keväänä lanseeraamasta *Chroma Créme -shampoosta lisää heti, kun vain ehdin ja vihdoinkin sain tämän postauksen kasaan. Violetteja pigmenttejä sisältävä *Chroma Créme Purple Dyes on nimittäin suorastaan ihmeiden tekijä, joka on kiilannut aivan heittämällä kokeilemieni sävyä neutraloivien tuotteiden kärkeen! Yritin kaivella teille tähän postaukseen pari kuvaa, joissa tämän tuoma sävy pääsisi edes jotenkin esiin! ❤

Chroma Créme Purple Dyes neutraloi keltaisia vivahteita vaaleista hiuksista ja tekee sen muuten aivan äärimmäisen hyvin. Yksikään aikaisemmin käyttämäni hopeatuote ei ole ollut sävyltään näin intensiivinen kuin tämä. Shampoo on todella, TODELLA pigmenttistä ja on koostumukseltaan täyteläisen kermaista. Koska pigmenttiä löytyy hurjan paljon enemmän kuin muista vastaavista tuotteista, kannattaa käyttö aloitella varovasti ja katsoa, miten oma hius sävyä nappaa. Älä kuitenkaan säikähdä, vaikka hiukset näyttävät tuotteen levittämisen jälkeen todella violeteilta, violetiksi ne eivät ole ainakaan itselläni koskaan vielä jääneet! 😀 Tämä ei tee hiuksia lainkaan tunkkaisen sävyisiksi vaan väri on jotenkin ihanan pehmeän helmiäinen.

Tehoon pystyy tosiaan itse vaikuttamaan aika paljon vaikutusajalla sekä sillä, kuinka märkiin hiuksiin shampoon levittää. Olen kokeillut oikeastaan kaikki eri versiot löytääkseni itselleni parhaiten toimivan tavan; täysin kuiviin hiuksiin, pyyhekuiviin, märkiin, pitkä vaikutusaika, lyhyt vaikutusaika. Paras lopputulos omaan makuuni on tullut, kun hiukset on kuivattu pyyhkeellä hyvin ja sen jälkeen pitkä, jopa 5 min vaikutusaika. Ero on aivan valtava ja olenkin saanut kehuja sävystä, vaikka edellisestä kampaajakäynnistä on jo pidempi tovi. Sävy kyllä kirkastuu myös huomattavasti lyhyemmällä vaikutusajalla, mikä on ollut ehdoton plussa, kun aikaa odotteluun ei ole.

Kuten mainitsinkin, shampoon koostumus on siitä poikkeuksellinen, ettei se jätä hiuksia lainkaan hopeashampoolle tyypillisellä tavalla nitisevän kuiviksi vaan hiukset tuntuvat siltä kuin ne tuntuvat hoitavamman shampoon jäljiltä. Siksi tätä on voinutkin käyttää usein, jopa joka toisessa pesussa ilman, että hiukset ovat ihan hamput. Tätä on kaivattu!

Lykolla näytti muuten olevan tästä myös puolen litran purnukka, joka on kätevä pumppupullo. Seuraavaksi taidankin ostaa kerta heitolla tuon isomman, niin ei pääse loppumaan. 🙂 Sekä 300 ml että 500 ml purkit pääset tilaamaan *täältä. Ja hei, saatavilla on myös oransseja sävyjä keskiruskeista hiuksista neutraloiva sininen shampoo sekä punaisia vivahteita tummanruskeista/mustista hiuksista neutraloiva vihreä shampoo. Toivottavasti tekin löydätte näistä uuden suosikin!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s