Twistbe Box tulee taas! (mukana 40 % alekoodi)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, boxi saatu

Iloisia uutisia – suosittu *Twistbe Box nimittäin tulee taas ja nyt vuorossa on teema, jonka moni kokee ihonhoidossaan hyvin haasteellisena; talvi-ihon hoito. Pääsin tutustumaan tähän talviboxin sisältöön jo etukäteen ja voin paljastaa, että kokonaisuus on todellista timanttia juurikin talven koettelemalle iholle. Hauskaa oli se, että mukana on pari mun omaa suosikkituotetta ja vieläpä täysikokoisena eli ainakin omalla kohdallani tuotteet osui tosi kivasti nappiin. Kaiken kaikkiaanhan boxi sisältää yhteensä neljä tuotetta ja kaksi näytettä. Boxin tuotteet on valikoitu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille, niin nuoremmalle kuin vanhemmalle iholle eivätkä siis missään nimessä ole vain kuivan ihon heiniä.

Boxin hintaan sisältyy myös pääsy videotutoriaaleihin, joissa Twistben ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera opastavat yksityiskohtaisesti, miten boxin tuotteista saa kaikista parhaimman hyödyn irti; miten ja missä järjestyksessä tuotteita käytetään, miten talven ihonhoitorutiini kannattaa koostaa ja niin pois päin. Lisäksi alustalta löytyy kattavasti tietoa boxin tuotteista ja nähtävillä on esimerkiksi jokaisen tuotteen ainesosaluettelo. Tämä videotutoriaalikonsepti on itselleni tuttu jo Twistbe-joulukalenterista ja olen kyllä tykännyt, sillä tutoriaaleista saa hirmu hyvää tietoa tuotteista ja niiden käytöstä tosi maanläheisellä ja mielenkiintoisella tavalla! Mitään aiempaa tietämystä tuotteista ja ihonhoidosta ei tarvita.

Rajattu erä tulee myyntiin tiistaina 25.1. klo 9.00 ja myynti kestää 27.1. asti tai kunnes boxit myydään loppuun – ja loppuunhan ne on myyty aiempina kertoina varsin nopeasti. 🙂 Boxin arvo on 125,80 €, mutta koodilla BOXTUULIA saat sen 40 % edullisemmin eli hintaan 75 €. Lisätietoa ja esimerkiksi arvosteluja aiemmista boxeista pääset halutessasi kurkkaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s