Herkullisin kasvokuorinta tulevaan syksyyn


*Postaus sisältää mainoslinkkejä


Vaikka kesä ei vielä syksyyn ole vaihtunutkaan, en voi olla yhdistämättä tätä kasvokuorintaa syksyn pimeneviin ja viileneviin iltoihin, kun sade hakkaa ikkunoihin ja pieni hemmottelu on paikallaan. Tämä on kuorinta on yksi mun aivan ehdottomista suosikeista eikä vähiten siksi, että voisin tuoksutella tätä loputtomiin – tuoksu on aivan taivaallinen. Kunpa tätä voisi syödä!

Kyseessä on *Esse Cocoa Exfoliator -kasvokuorinta, joka on ihan vertaansa vailla. Ja hei, tämä sopii aivan täydellisesti juuri tähän loppukesään, sillä se korjaa tehokkaasti myös auringon aiheuttamia vaurioita. Vaikka usein suosin rakeellisten kuorintojen sijaan mieluummin entsyymikuorintoja, tämä ei tunnu lainkaan liian raffille. Rakeet sulavat iholle hetken kevyen pyörittelyn jälkeen, jonka jälkeen itse tykkään jättää kuorinnan hetkeksi vielä iholle ikään kuin naamion tavoin, sillä tuote sisältää niin paljon ihoa hemmottelevia ainesosia, että olisi sääli pestä se samantien pois. Ihosta tulee aivan äärimmäisen pehmeä, tasainen ja täydellisen kosteutettu, aivan kuin kosteuttavan naamion jälkeen, mutta tässä tulee kuorinnan hyödyt samalla kertaa. Siihen on syynsä – nimittäin ainesosat ovat kaikkea muuta kuin kuivattavia.

Kuorinnan sisältämä marulaöljy sisältää runsaasti öljyhappoa ja C-vitamiinia tuoden iholle rutkasti myös muita ravinteita ja antioksidantteja. Marulaöljyn lisäksi kuorinta on rikastettu myös mm. mankettiöljyllä, jossa on suuri E- ja C-vitamiinipitoisuus puhumattamakaan omega-6-rasvahapoista. Kuorinnan kosteuttavat ominaisuudet ovat siis ihan omaa luokkaansa! Ja kuten nimestä saattaakin päätellä, sisältäähän tämä kuorinta tietenkin myös sitä superantioksidanttista kaakaota, joka pehmentää ja ravitsee ihoa – ja tuoksuu huumaavan hyvälle!

Kuorinnan koostumus on vähän sellainen kuin olisi sekoitettu sulatettua tummaa suklaata ja sokeria. Tämän levittäminen onkin aina yhtä ihana elämys, joka tuo ihan tavalliseen suihkuhetkeen ripauksen spa-tunnelmaa ja luksusta. Tätä naamiota suositeltiin mulle muistaakseni myös ihan *Esse-kasvohoidossa, jota muuten voin suositella myös todella lämpimästi – se oli aivan ihanan kokonaisvaltaisesti rentouttava elämys, joka toimii erinomaisesti myös lahjaideana.

Ja hei, tämä Cocoa Exfoliator näytti olevan tällä hetkellä *Twistbe:n verkkokaupassa myös hyvässä tarjouksessa, joten mikäli uusi kuorinta on ostoslistalla, nyt sen saa himpun verran normaalia edullisemmin! ❤️


One thought on “Herkullisin kasvokuorinta tulevaan syksyyn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s