Kokemuksia K18 Hair -kampaamohoidosta ja -kotihoidosta

*Postaus sisältää mainoslinkin


Yksi kuumimpia puheenaiheita on tänä keväänä ollut mullistava K18-hoito, joka lupaa poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Kyseessä ei ole vain väliaikainen apu, päällispuolinen siloitus vaan patentoitu teknologia jälleenrakentaa hiusten keratiiniketjuja lähelle hiuksen alkuperäistä, tervettä kuntoa. Siksi tämä eroaakin esimerkiksi Olaplexistä merkittävästi, lisää teknologiasta ja eroista muihin vastaaviin hoitoihin kannattaa kurkata tästä tosi kattavasta artikkelista, joka kertoo enemmän kuin itse osaan mitenkään aihetta avata.

Ikuisen hiustenkasvattajan korvaan lupaus kuulostaa niin äärimmäisen hyvältä, että olihan tämä pakko testata. Oma hiukseni on luonnostaan varsin tumma, mutta kauttaaltaan raidoitettu vaaleaksi, joten latva ei oikein jaksa ”kasvaa” mukana niin pitkään kuin haluaisin vaan se haaroittuu ja/tai katkeaa ennen aikojaan. Testasin kesäkuun alkupuolella K18 Hair -kampaamohoidon sekä aloitin K18 Hair -kotihoidon ja nyt olisi luvassa kokemuksia viimein.

Olin lukenut mielipiteitä enemmänkin paksu- ja karheahiuksisilta ja oikeastaan vähän epäilin hoidon toimivuutta omassa liukkaassa ja ohuehkossa hiuksessani – pelkäsin, että se tekee hiuksista entistäkin liukkaammat ja ohuemman tuntuiset, kun karhemman hiuslaadun omaavat kehuivat niin kovasti silottavaa vaikutusta.

Päädyin kuitenkin ottamaan hoidon raidoituksen yhteydessä mun vakkarikampaamossa *parturi-kampaamo Viiskulmassa Punavuoressa sen jälkeen, kun olin kysellyt Charlotalta hoidon sopivuudesta mun tyyppiselle hiukselle. Pakko muuten tähän väliin hehkuttaa, että väristä ja leikkauksesta tuli jälleen kerran aivan täydellinen, itseasiassa jopa paras kaikista kerroista, vaikka joka kerta olen lähtenyt enemmän kuin tyytyväisenä. Olen niin onnellinen, että vihdoin mäkin olen löytänyt kampaajan, jonka penkkiin voin istua aina huoletta ja lähteä enemmän kuin tyytyväisenä kotiin. Muutamista mun aiemmista käynneistä voi lukea tästä ja tästä, niin iso suositus Charlotalle, jos etsit hyvää kampaajaa Helsingistä!

Mutta sitten siihen K18 Hair -hoitoon. Värjäyksen yhteydessä tehty kampaamohoito antoi hyvän startin kotihoidon aloittamiselle, mutta kovin suurta eroa en huomannut vielä kampaamohoidon jälkeen. Hiukset olivat kyllä upean kiiltävät ja sileät, mutta usein ne on värjäyksen jälkeen sitä muutenkin. Jatkoin hoitoa uteliaana kuitenkin kotihoidolla ja onneksi jatkoin, sillä mun hiukset ei ole varmaan vuosikausiin olleet näin vaivattomat ja hyväkuntoiset!

Ensinnäkin pelko lässähtäneestä, superliukkaasta hiirenhännästä oli täysin turha – hiuksista tulee aivan upean sileät, kiiltävät ja helposti kammattavat, mutta myös hämmästyttävän ”jäntevät”. Omien hiusteni pesuväli on pidentynyt myös entisestään ja hius näyttää uskomattoman hyvältä vielä kolmantena ja jopa neljäntenä päivänä, mikä on totta kai pidentänyt myös raitojen pysymistä kauniin värisinä. Kotihoitoa ei käytetä joka pesussa vaan alun useamman käyttökerran tehokuurin jälkeen sitä voi käyttää aina silloin, kun hius tuntuu kaipaavan erityistä hoitoa. Itse olen käyttänyt sitä noin kerran parissa viikossa.

Tuotetta kannattaa käyttää syväpuhdistavan shampoon jälkeen, jotta hiuksen pinnalla ei ole esimerkiksi silikonia sisältäviä tuotteita. Oma kampaajani vinkkasi, että voisin käyttää hoitoa myös hopeashampoon jälkeen, jolla on kuulemma syväpuhdistavia ominaisuuksia, näin olen tehnytkin ja ollut supertyytyväinen lopputulokseen. Vaikka purkki on hintava, on se myös tosi riittoisa – ihan muutama painallus riittää pitkäänkin hiukseen. K18 Hair -hoitoahan ei myöskään huuhdella hiuksesta vaan se jätetään sinne vaikuttamaan, mikä myös nopeuttaa hiustenpesua kivasti, sillä ikään kuin yksi vaihe jää kokonaan välistä. Tämä siis korvaa hoitoaineen täysin.

Itse olen ollut hoitoon aivan hirmutyytyväinen ja ostan hyvin todennäköisesti kotihoitoon tarkoitetun purkin myös jatkossakin, ainakin tällä hetkellä tuntuu, että tästä en kyllä luovu. Hiukset ovat pysyneet latvoja myöden niin kivassa kunnossa!

Onko teistä joku ehtinyt kokeilla joko kampaamo- tai kotihoitoa ja mitä tykkäsitte?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s