Testissä kulttiripsari Better Than Sex – hitti vai huti?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

Nyt luvassa olisi vähän fiiliksiä yhdestä varmasti kaikkien aikojen puhutuimmasta ripsarista, nimittäin *Too Faced Better Than Sex -maskarasta. Odotukset eivät kaikesta hehkutuksesta huolimatta olleet kovinkaan korkealla, sillä olen todella valikoiva ripsivärien suhteen. Kaksi essencen ripsaria (*Super Curl & *I Need a Miracle) ovat kuuluneet mun luottotuotteisiin jo vuosia enkä ole vielä kertaakaan löytänyt lähellekään niitä voittanutta. Tämä Too Facedin ripsiväri on kuitenkin sellaisessa kulttimaineessa, että tästä oli kirjoitettava! Mulla on käytöstä tästä tuo miniversio, joka tuli Lookfantasticin ystävänpäiväboksissa, mutta normaalikoko on ihan 8 ml.

Kerrataan ihan alkuun mitä ripsiväriltä kaipaan – koostumuksen tulee olla ”voidemainen” ja paksuhko, inhoan liruja ja märkiä ripsivärejä. Ripsiväriä tulee voida kerrostaa ilman, että se paakkuuntuu. Tykkään, että ripsiväri jää kuivuttuaankin joustavaksi eikä kuivu kovaksi koppuraksi. En taivuta ripsiä, joten toivon, että ripsiväri nostaa ripsiä eikä lässäytä niitä. Ja viimeisenä – inhoan vedenkestäviä ripsareita, ripsivärin tulee olla helppo poistaa, mutta sen tulee kestää myös pienet säävaihtelut.

Miten Better Than Sex näistä vaatimuksista sitten suoriutui? Erinomaisesti! Suorastaan yllättävän hyvin. Better Than Sex -ripsivärin koostumus on juuri niin ihanan voidemainen kuin toivoa saattaa. Ripsiväri toimii siis erinomaisesti heti avaamisesta lähtien eikä koostumuksen ”paksuuntumista” tarvitse odotella viikkokausia. Tämä on todella iso plussa! Harja on kätevä, tosin vähän siinä rajoilla, onko se omaan makuuni himpun verran turhan iso. Mutta siistiä jälkeä se tekee kyllä ripsiin, ei paakkuja tai hämähäkkiripsiä.

Better Than Sex pitää ripset mukavan kaarevana ja tällä saa jo muutamalla kerroksella ripsiin tosi kivasti tuuheutta, pituutta ja ylipäätään näyttävyyttä. Itse tykkään lopputuloksesta tosi paljon! Lähtökohtaisesti ripsivärit pysyvät mulla siistinä hyvin pitkin päivää ja niin tekee myös tämä, ei mitään valittamista. Better Than Sex tarraa ripsiin kiinni hiukan tiukemmin kuin omat suosikkini essenceltä, mutta lähtee kuitenkin irtoamaan lämpimällä vedellä ja ihan tavallisella meikinpoistoaineella.

Summa summarum, Better Than Sex kuuluu niihin harvoihin ripsiväreihin, joista sanon, että ehdottomasti jatkoon. Erittäin hyvä! En kuitenkaan jatkossakaan vaihda omia essencen suosikkejani tähän, sillä siinä missä Better Than Sex -ripsiväristä saa pulittaa lähes 25 €, saa essencen ripsivärit kaikki alle 5 eurolla. Jos olet kuitenkin miettinyt tämän kulttituotteen kokeilemista, on tämä juuri niin hyvä kuin on hehkutettukin. Better Than Sex -ripsivärin saa tilattua helposti Suomeen esimerkiksi *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s