KICKS Pääsiäiskalenteri – tärpit supertarjouksiin

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

KICKSin *pääsiäiskalenteri on startannut ja halusin tulla saman tien vinkkaamaan teille eduista, jotka kannattaa ehdottomasti tsekata – monena päivänä alennus on jopa -50 %! Tähän postaukseen on listattu vain mun omat lemppariedut, mutta muinakin päivinä tarjouksia kuitenkin löytyy. Kukin tarjous on voimassa aina vain yhden päivän.

28.3. FLAER & Budgie -50 %

Tässä kaksi brändiä, joita ei kannata missata! *FLAERin siveltimet ovat ihan superlaadukkaita ja lisäksi äärimmäisen kauniita. Mulla vakkarikäytössä on tämä *Precision Powder Brush, joka on täydellinen mm. bronzerin levittämiseen. Tykkään ja olen kuullut kehuja monelta muultakin! *Budgien valikoimasta puolestaan löytyy tätä nykyä ihanien hiustuotteiden lisäksi myös kasvojenhoitotuotteita, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Hiustenhoitopuolelta *tämä kuivashampoo on yksi parhaista ikinä (hyvästi likaiset hiukset), kasvojenhoitopuolelta sen sijaan löytyy esimerkiksi ihania yönaamioita ja kuorintoja. Vuosi sitten kuvailin muuten tuota kuivashampoota näin:

Täältä suunnalta erityissuositus lähtee tuolle ekan kuvan aktiivihiiltä sisältävälle *The Charcoal Dry Shampoo -kuivashampoolle, joka on heittämällä paras kokeilemani kuivashampoo hiusten raikastamiseen. Ylimääräinen rasvaisuus lähtee välittömästi tipotiehensä ja lopputulos on kuohkean puhtaan näköinen kuontalo. Erityisen hyvä lopputuloksesta tulee, kun kuivashampoon suihkii hiuksiin illalla ennen nukkumaanmenoa, jolloin aamulla hiukset ovat raikkaat ilman huolta kuivashampoo läikistä. Tämän jäljiltä hiukset on edelleen hyvin harjattavat!

29.3. Anastasia Beverly Hills -25 %

*Anastasian tuotteet on aika harvoin alennuksessa, joten mietin vähän itsekin, pitäisikö tämä etu hyödyntää. Osa teistä varmasti muistaakin, että oma ehdoton kulmasuosikkini on tämä *Dipbrow Pomade, jota olen käyttänyt jo vuosia. Mitä haluaisin vielä kokeilla, on tämä hehkutettu uusi *Brow Freeze sekä kiinnostavan oloinen *Brow Wiz -kulmakynä. Tuo Brow Freeze näyttää olevan koko ajan tosin loppu, joten sen tilaaminen taitaa jäädä haaveeksi tällä kertaa.

31.3. MONSUN -50 %

*MONSUNin vartalonhoitotuotteista olen tykännyt tosi paljon – niissä on toimivat koostumukset, ihanan ylelliset tuoksut ja monipuolinen valikoima myös vähän spessumpia tuotteita. Voiteet imeytyvät hetkessä ja toimivat ihanasti erityisesti kesällä, jolloin haluaa vaihtaa astetta kevyempiin voiteisiin. Olen kirjoitellut tuotteista mm. täällä. Mikäli et ole muuten vielä huomannut, MONSUN-valikoima on juuri täydentynyt myös UPEILLA kasvojenhoitotuotteilla – näitä en ole itse ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta ai että miten upeilta nämä vaikuttavat!

1.4. Lumene -50 %

Muistelisin viime vuodelta, että tämä alennus ei koskenut koko Lumenen valikoimaa, mutta en löytänyt tätä tietoa mistään. Joka tapauksessa, torstaina kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä *Lumene-tuotteita puoleen hintaan löytyy. Mm. Invisible Illumination -sarjan tuotteet ovat aivan mielettömiä enkä muista koska ne olisivat olleet -50 %, toivottavasti ale koskee niitäkin! Lumene on kehittynyt musta viime vuosien aikana ihan hurjasti eteenpäin ja koko brändi on nykyään paljon houkuttelevampi!

2.4. Continu -50 %

Mun vinkeistä viimeisenä nostan esiin *Continu-tuotteet, joissa on ainakin oman kokemukseni mukaan hintalaatusuhde kohdallaan. Kuivalle hiuspohjalle testiin kannattaa ottaa tämä *Aloe Vera -hoitovesi, hiusten yönaamioksi tämä *Cystine Overnight Treatment on sijaan timanttinen löytö. Hiuspohjan kuorintaan hyvä tuote on tämä ihanan raikas AHA Cooling Detox Scrub. Uusimpana juttuna valikoimaan on tullut myös hiustenmuitoilutuotteet, mutta niitä en ole vielä ehtinyt kokeilla.

Sellaiset tärpit tällä kertaa, toivottavasti näistä on apua!