Luonnollinen päivetys kasvoille helposti ilman aurinkoa

*Postaus sisältää mainoslinkin, Atopikin kasvovesi saatu

Kaunis kevyt päivetys tekee yleisilmeelle ihmeitä – koko look on heti paljon freesimpi, ihonsävy tasaisempi ja terveempi. Pienet värivirheet häivyttyy eikä tummuus silmänalusilla erotu niin selkeästi. Tänään vinkkaankin teille yhdestä äärimmäisen helposta itseruskettavasta tuotteesta, johon olen tykästynyt toden teolla. Jos siis etsit luonnollisen päivetyksen antavaa tuotetta kasvoille, tällä et voi epäonnistua! Ei pelkoa raidoista tai epätasaisesta lopputuloksesta vaan lopputuloksena on kaunis, tasainen ja ennen kaikkea luonnollinen päivetys. 🙂

Kyseessä on Atopin Itseruskettava kasvovesi, joka on kerännyt hehkutusta vähän joka suunnalta ja on itseasiassa yksi koko brändin myydyimmistä tuotteista. Eikä syyttä! Tämä on ihan huikean hyvä tuote ja vielä kaiken lisäksi kotimainen. Kuten Atopikin kaikki tuotteet, myös tämä itseruskettava kasvovesi on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopii myös herkälle iholle.

Kasvovedessä on hoitava koostumus, joka sisältää antioksidanttista metsämustikkaa ja rauhoittavaa kaurauutetta. Itse tykkään käyttää tätä iltaisin, jolloin yön aikana kasvoille kehittyy kaunis päivetys. Tuote kannattaa levittää täysin puhtaille kasvoille vanulapulla ja välttää käyttämästä öljymäistä putsaria ennen tuotteen levittämistä, jottei öljymäinen kalvo estä tuotteen vaikutusta. Periaatteessa tuotteen voi levittää myös sormin, mutta helpommalla pääsee vanulapun kanssa. Itse annan kasvoveden olla kasvoilla yksinään vähintään tunnin ennenkö levitän muita tuotteita, toisinaan menen tällä koko yön. Yllättävää kyllä, ihoa ei juurikaan kiristele vaikka tämä jäisi silloin tällöin illan ainoaksi hoitotuotteeksi.

Kulmakarvoihin voi halutessaan levittää voidetta suojaamaan väri kertymisen niihin, itse en ole sitä harrastanut vaan olen vain välttänyt suoraa kosketusta kulmakarvojen kanssa. Levittämisessä ei oman kokemukseni mukaan tarvitse muutenkaan olla aivan pilkun tarkka – en ole ainakaan kertaakaan vielä onnistunut saamaan epätasaista lopputulosta.

Ainoa miinus tulee sävyn kestosta, sillä ainakaan itselläni se ei pysy juuri paria kolmea päivää pidempään ilman ylläpitoa. Asteittain sävyttävä koostumus on kuitenkin toimiva ja sävyn syvyyteen pystyy hyvin itse vaikuttamaan. Jos haluan sävystä tummemman, käytän tuotetta monta iltaa putkeen, ylläpitoon sen sijaan riittää noin joka kolmas ilta.

Iso suositus tälle! Atopikin Itseruskettavaa kasvovettä ei ole myöskään hinnalla pilattu, sillä noin 25 € arvoinen pullo on kivan riittoisa ja kestää säännöllisessäkin käytössä melko pitkään. Lisää tuotteesta pääset lukemaan mm. täältä.

Vinkki! Toinen aivan erinomainen itseruskettava kasvovesi on muuten *Eco by Sonyan Face Tan Water, josta tykkään myös ihan hurjasti. Voisin siitä kirjoitella joskus vielä erikseen!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s