2 x hyvä puhdistusöljy – näihin ihastut!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, Unnan tuote saatu

Oma kokemukseni puhdistusöljyistä on ollut aikaisemmin vähän nihkeä – meikki kyllä puhdistuu hyvin, mutta silmiin tuntuu jäävän ikävä kalvo tai muuten vain vähän inhottava fiilis. Tämän postauksen kaksikko kuitenkin muutti oman käsitykseni puhdistusöljyistä todenteolla ja varsinkin näistä toiseen tulee tykästymään taatusti sellainenkin, joka ei öljymäisistä putsareista muuten piittaa!

Unna Usva Cleansing Oil

Rakastan Unnan tuotteita ja tämä Usva-puhdistusöljy on ylittänyt kaikki odotukset. Puhdistusöljy on kehitetty asiakaspalautteen pohjalta ja sen huomaa niin tuotteen käyttömukavuudessa että itse sisällössä. Mikä tästä tuotteesta tekee sitten niin erinomaisen?

  • Puhdistusöljy huuhtoutuu poikkeuksellisesti vedellä
  • Tuote on maailman kätevimmässä pumppupullossa, joka tekee käytöstä todella helppoa, siistiä ja vaivatonta
  • Koostumus ei ole juokseva vaan jopa geelimäistä muistuttava, se sulautuu kuitenkin öljymäiseksi kasvoilla
  • Ei jätä silmiin ikävää kalvoa tai kirvele

Tuoksu tässä tuotteessa on hyvin mieto. Unnan puhdistusöljy puhdistaa meikin todella tehokkaasti ilman, että iho jäisi lainkaan kiristeleväksi. Puhdistusöljyn pohjana toimii viinirypäleen siemenöljy, joka hoitaa ihoa. Riisiniöljy puolestaan liuottaa iholta meikin ja lian tehokkaasti kuivattamatta sitä. Havut tuovat tuotteeseen tuoksua, mutta ovat lisäksi puhdistavia ja tasapainottavia. Todella riittoisa tuote, joka nousi omalla listallani puhdistusöljyjen ykköseksi.

*BYBI Beauty Swipe Clean

Tämä* BYBIn puhdistusöljy tuli joulukuussa TwistBe:n ihanasta joulukalenterista ja myös tämä yllätti positiivisesti käytössä. Swipe Clean on Unnan puhdistusöljyyn nähden paljon juoksevampi ja muistuttaa nimenomaan öljyä, mutta tehoiltaan aivan yhtä hyvä. Meikki saa tällä todella tehokkaasti kyytiä!

Tuote sisältää erilaisia antibakteerisia öljyjä, jotka puhdistavat iholta meikin ja muut päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet. Lisäksi se sisältää hibiskuksen ja papaijan AHA-happoja, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti kirkastaen sitä. Tästä huolimatta tuote sopii myös silmänympärysiholle. Mukana on myös tärkeitä rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja, joten erityisesti talveen tämä sopii kuin nakutettu. Iho jää ihanan pehmeäksi, mutta ei yhtään öljyiseksi ja lähmäiseksi! Tuoksu tässäkin on hyvin mieto, jota tuskin huomaa. Ainoa miinus tulee pullosta, joka on mielestäni vähän hankala käyttää, vaikka kivannäköinen onkin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s