Mikä kiinnosti eniten vuonna 2020? Vuoden luetuimmat postaukset TOP 5

Näin alkuvuodesta on mielenkiintoista kurkata, mitä postauksia olette klikkailleet vuoden 2020 aikana eniten – mukana oli muutama odotettavissa ollut vakiosuosikki, mutta myös joitain yllätyksiä kuten yksi postaus vuodelta 2017, johon edelleen päädytään säännöllisesti. Tässä siis vuoden 2020 5 luetuinta postausta!

  1. Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Tämä ei yllätä – joulukalenteripostaukset ovat vuodesta toiseen luetuimpien listalla eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus!

2. Toiveissa täydellinen balayage – kampaamosuositus Helsinkiin

Tämä postaus on vuodelta 2019, mutta edelleen vuonna 2020 koko vuoden toiseksi luetuin. Balayage selvästi kiinnostaa ja Viiskulmaa en voi kuin lämpimästi suositella edelleen!

3. Paras kampaamo Helsingissä – kerrankin täydelliset vaaleat raidat

Kolmanneksi luetuin postaus oli tämä uudempi kampaamopostaus, jonka senkin lopputulos on toteutettu Viiskulmassa. Charlotan penkissä en ole joutunut koskaan pettymään ja se on ihan ehdottomasti oma lempparikampaamoni. Joskus toivoin, että kunpa mäkin löytäisin luottokampaajan, jonka kädenjälkeen voisin luottaa ja olla niin tyytyväinen, että palaisin aina uudelleen. Mun kohdalla se on ollu tämä paikka! ❤

4. Halpiskosmetiikan helmet: Parhaat essence-ripsivärit

Neljänneksi luetuin postaus oli jostain syystä tämä essencen ripsareita koskeva koonti vuodelta 2017. Lista on tähän vuoteen mennessä jo muuttunut, mutta edelleen olen sitä mieltä, että essencen ripsarit on parhaita ikinä!

5. Tummat silmänaluset? Tässä täydellinen silmänympärysvoide!

Tummat silmänaluset – vakioaihe, joka kiinnostaa vuodesta riippumatta! Viidenneksi luetuin postaus vuonna 2020 olikin tämä Originsin klassikkosilmänympärysvoidetta koskeva postaus, joka sekin on jo parin vuoden takaa. Mutta tuo silmänympärysvoide on kyllä ihana, siitä ei mihinkään pääse!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s