Twistbe Box nyt saatavilla! (+alekoodi)

*Kaupallinen yhteistyö TwistBe, postaus sisältää mainoslinkkejä


Kaikki, jotka olette toivoneet laadukasta luonnonkosmetiikan kauneusboksia, nyt sellainen olisi saatavilla: Twistbe on nimittäin lanseerannut ihka oman *Twistbe Boxin, johon on valikoitu tuotteita nimenomaan tehokosteutusta kaipaavan talvi-ihon tarpeisiin. Enemmän kuin tarpeen ainakin täällä! Pelkkä kuivan ihon boksi tämä ei kuitenkaan ole vaan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle ja akneiholle, sillä sekin kaipaa kosteutta yhtälailla.

Koska kyseessä Twistbe, mukana ei ole mitä tahansa tuotteita vaan boksin sisältö on huolella koottu niin, että tuotteet täydentävät toisiaan ja luovat erinomaisen kokonaisuuden, jolla kosteus saadaan lukittua parhaalla mahdollisella tavalla ihoon ilman, että kaapit pursuilevat turhaa tavaraa.

Varsinaisia tuotteita en vielä voi paljastaa, sillä en halua pilata kenenkään yllätystä, mutta sen verran voin kertoa, että mukana on ainakin muutama itselleni jo tuttu ja erittäin hyväksi todettu tuote sekä useampi uusi tuttavuus, joista erityisesti yhden testaamista olenkin jo odottanut! Kaiken kaikkiaan tuotteita on boksissa viisi, osa on täysikokoisia ja osa pienempiä kokoja. Lisäksi mukana on näytteitä, joiden avulla yksittäisiin tuotteisiin saa kätevästi ensikosketuksen tai ne helppo ottaa vaikka mukaan. Tuotteista jokainen oli ainakin itselleni sellainen, joka pääsee taatusti käyttöön!

Tuotteiden arvo on erikseen ostettuna yli 100 € ja boksin hinta on 79 €. Sain teille kuitenkin huikean alekoodin, jolla pääsette tilaamaan boksin 20 € edullisemmin – koodilla BAMBIBOX boksille jää hintaa 59 €.

Boksi on myynnissä *Twistbe:n verkkokaupassa vain 28.-31.1.2021 ja koska sitä on saatavilla vain rajattu erä, kannattaa omansa tilata heti, mikäli haluat olla varma, että ehdit omasi saada. Joulukalenterit myytiin nimittäin hetkessä loppuun ja luulen, että niin käy myös tämän. ❤️ Oman boksin pääset tilaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s