Näillä tuotteilla heleämpi iho hetkessä + alekoodi

*Postauksen tuotteet saatu Beautiikki.fi

Tammikuu, pakkaset ja kosteutta huutava samea iho. Tähän aikaan vuodesta iho kaipaa aivan erityistä huolenpitoa, sillä se on koetuksella paitsi ankarien ja vaihtelevien sääolojen, myös kuivan sisäilman vuoksi. Ehkä muistattekin, kun jo aikaisemmin hehkutin teille tanskalaisen luonnonkosmetiikkabrändin NUORIn huulituotetta ja nyt vuorossa on muutama pelastus erityisesti samealle ja pintakuivalle iholle, joka on menettänyt hehkuaan. Kuuriluonteinen C-vitamiiniseerumi ja superkosteuttava yönaamio on kaksikko, jolla kosteusköyhyys ja sameus saavat kyytiä!

NUORI on tuorekosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan pienissä erissä 10-12 viikon välein. Näin voidaan taata tuotteiden tuoreus ja toisaalta välttää turhaa ylituotantoa. Minimalistiset pakkaukset paitsi näyttävät kivoilta, ovat myös käytännöllisiä arjessa – pumppupullot ja pipetit tekevät annostelusta helppoa ja pitävät tuotteet hygieenisinä.

NUORI Supreme Moisture Mask -kasvonaamiossa on kaikki kohdallaan – tähän ihastuin heti ensimmäisestä kokeilusta lähtien. Erittäin täyteläinen naamio syväkosteuttaa ihoa, vahvistaa ihon luontaista suojamuuria ja kirkastaa ihon sävyä. Täyteläisen koostumuksen ei kannata antaa hämätä, sillä naamio imeytyy nopeasti eikä jätä lähmäistä tai edes valkoista pintaa. Siksi tällaiselle kuivemmalle iholle tuote on erinomainen yövoiteen korvaaja, jolloin sen ravintorikas koostumus pääsee tekemään taikojaan kauneusunien aikana. Naamiota voi toki käyttää myös ihan perinteisesti 10-15 minuutin vaikutusajalla, mutta itse suosin tätä ehdottomasti yönaamiona. Koska naamio toimii voiteen tavoin eli on ns. näkymätön, se toimii hyvin myös esimerkiksi pidemmillä lennoilla tai ylipäätään aina, kun iho kaipaa erityistä kosteutusta. Naamion tuoksu on mieto, mutta aivan hurmaava.

NUORI Supreme C-serum Treatment -seerumi on todellinen c-vitamiiniboosteri kasvoille. Kuuriluonteisesti käytettävä tuote on tiivistä tavaraa ja jotta C-vitamiinin teho olisi maksimaalinen, C-vitamiinijauhe sekoitetaan seerumipohjaan napin painalluksella vasta, kun tuote otetaan käyttöön. Jauheen kannattaa antaa sekoittua tuotteeseen rauhassa, sillä seerumin mukana ei kuulu tuntua karheita kiteitä. C-vitamiini korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita ja hyperpigmentaatiota, minkä lisäksi se kirkastaa ja suojaa ihoa tehostaen kollageenin tuotantoa. Seerumipohja itsessään on ihanan kosteuttava ja iho jää todella miellyttävän kimmoisaksi ja joustavaksi heleydestä nyt puhumattakaan. Oma ihoni on tykännyt tästä todella paljon! Vaikea sanoa johtuuko tästä vai jostain muusta, mutta käytön aikana kasvoilla ollut punainen alue on kadonnut lähes kokonaan.

Koska seerumi on itsessään jo hyvin kosteuttava, olen välillä aamuisin levittänyt meikin suoraan seerumin päälle ilman kosteusvoidetta eikä iho ala päivän mittaan kiristelemään. Pakkaus sisältää kaksi seerumipulloa, joista kummastakin riittää n. 10-15 päivän hoitoon. Koska kyseessä on kuuri, hoidon voi toistaa n. kolmen kuukauden välein.

Vaikka tuotteet ovat arvokkaampia, Beautiikin uudelleenlanseerauksen myötä verkkokaupassa on tällä hetkellä kaikki tuotteet -20 %, minkä lisäksi pääsen jakamaan teille vielä alekoodin, jolla saatte 5 % extra-alen kaikesta. Koodi on BAMBI5 ja se on voimassa 28.2. saakka. Koodi ei käy lahjakortteihin, mutta kaikkiin tarjouksiin sen voi yhdistää.

Koko Beautiikin NUORI-valikoimaan pääset tutustumaan täällä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s