Ilmavuutta ja tuuheutta hennolle ja liukkaalle tukalle

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Uusi vuosi, uudet hiustuotteet – tämä postaus on erityisesti sinulle, joka etsit ilmavan lopputuloksen antavia tuotteita! Kuten IG Storyn puolella mainitsinkin, olen pitänyt tähän saakka kaikista kokeilemistani Living Proof -tuotteista ja tämän uusimman viisikon myötä tuotteiden lista sai juuri ehdottomasti jatkoa. Olen myyty! Tässä postauksessa kurkataan lookfantasticin luomaan *Living Proof Team Fantastic Box -boksiin, johon on koottu viisi erinomaista Living Proof -tuotetta. Boksi on myynnissä rajoitetun ajan ja se mahdollistaa tuotteiden testaamisen huomattavasti edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Itse olen tykästynyt tuotteisiin niin paljon, että tilaan näitä mitä todennäköisimmin myös jatkossa! Mitä boksi sitten sisältää?

*Living Proof Perfect hair Day Weightless Mask

Tämä hiusnaamio tarjoaa nimensä mukaisesti painotonta tehohoitoa, sillä hoidon jälkeen hiukset ovat erittäin ilmavat ja tuuheat. Naamio selvittää hiusta mukavasti, mutta ei tee siitä lainkaan raskasta – naamio lupaa vähentää hiusten katkeilua harjatessa jopa 70 %. Naamion jälkeen hiukset on kyllä helppo harjata ilman repimistä! Sulfaatiton naamio antaa hiuksille kiiltoa vahvistaen niitä – volyymia kuitenkaan unohtamatta. Tämä oli todella positiivinen yllätys ja sopii aivan taatusti myös hennommille hiuksille, joiden kanssa usein naamiota saatetaan karttaa. Tämä tuote oli täysikokoinen, arvo n. 37 €.

*Living Proof Perfect Hair Day Shampoo & *Perfect Hair Day Conditioner

Living Proofin PhD -shampoo ja hoitoaine on erinomainen kaksikko arkeen. Omat hiukseni ovat tykänneet näistä hurjasti, kuivuuteen taipuva hiuspohjani mukaan lukien. Shampoo lupaa pitää hiukset puhtaana normaalia pidempään ja se antaa hiuksille mukavasti tuuheutta ja ilmavuutta. Tuoksu aivan ihana, kuten Living Proof -tuotteissa ylipäätään. Hiukset jää raikkaan puhtaan tuntuisiksi. Hoitoaine on kevyehkön oloinen, mutta se kuitenkin selvittää hyvin takkuuntumiseen taipuvaisenkin hiuksen. Tämä silikoniton hoitsikka ei latista hiusta lainkaan, vaikka lopputulos onkin kiiltävä ja hoidettu. Boksissa tuli 60 ml tuubit, joiden arvo on n. 11 €/kpl.

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo

Tässä on kerrankin kuivashampoo, joka sopii myös tummille hiuksille – ei jätä valkoisia, puuterimaisia läikkiä hiuksiin vaan on täysin huomaamaton ja harjataan pois. Tämä kuivashampoo ei niinkään tuo hiuksiin rakennetta vaan toimii nimenomaan puhdistajana ja freesaajana. Näille on aina tarvetta! Jos etsit tuuheuttavaa tuotetta, tsekkaa seuraava tuote. Kuivashampoo oli boksissa 95 ml koossa, arvo n. 13 €.

Living Proof Full Dry Volume Blast

Tämä volyymisuihke on kuin tupeeraus purkissa, iso iso suositus, mikäli toiveissa on isompi tukka! Suihke tuo hiuksiin välittömästi huomattavasti rakennetta ja tuuheutta Tuote ei jätä hiuksia lainkaan tahmeiksi vaan antaa tällaiselle liukkaalle hiustyypille kaivattua tekstuuria. Tuotetta suihkitaan osio kerrallaan tyvestä latvaan riippuen halutusta lopputuloksesta. Suihkeen voi työstää hiukseen sormin, mutta harjaus vie jonkin verran tehoa pois. Erittäin tehokas tuote, tämä tuli jäädäkseen. 🙂 Ja tuoksu tässä on ihana! Tämäkin oli boksissa 95 ml koossa, arvo n. 13 €.

Mitä tykkäätte kokonaisuudesta? Musta tämä oli harvinaisen onnistunut boksi, kaikki tuotteet tukevat toisiaan ja luovat toimivan ja loogisen kokonaisuuden. Tykkään! Boksin hinta on 56,95 €, oman boksin pääset tilaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s