Helppo silmienrajaus – kolme alle 5 € tuotevinkkiä

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, essencen ja Catricen tuotteet saatu

Moni kokee silmien rajaamisen tosi hankalaksi, mutta väitän, että ainakin osalla kyse on vain vääränlaisen tuotteen käyttämisestä – munkin mielestä rajauksen tekeminen on hankalaa huonoilla tai itselle sopimattomilla tuotteilla, jotka sen saavat tuntumaan hankalammalta kuin se onkaan. Olenkin koonnut tähän postaukseen kolme mun suosikkia helpon silmänrajauksen tekemiseen. Näistä jokainen on ollut mulla ihan vakkarikäytössä jo pitkään ja voisin melkein luvata, että ainakin tuolla viimeisellä onnistuu jokainen. Hinnalla näitä ei ole pilattu, nimittäin jokaisen saa alle 5 eurolla. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua!

Essence 24 Ever Ink Liner (3,49 €) on yksi parhaimmista eyelinereistä, jota olen ikinä käyttänyt. Tällä rajauksen tekeminen on tosi helppoa – jälki on melko helppo pitää vakaana, sillä tussi liukuu iholla vaivattomasti, sävy on syvän musta ja mikäli rajauksesta haluaa kissamaisen, tällä kissanhäntäkin syntyy yllättävän luontevasti. Jäljen paksuuteen pystyy vaikuttamaan tussin asennolla. Rajaus pysyy moitteettomana (ja oikeasti mustana) koko päivän. Kaverinikin totesi tästä kerran kokeillessaan, että olipa rajaus jotenkin helppo tehdä, vaikka yleensä se ei hänen mielestään sitä ole.

*Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt Liner Waterproof (4,50 €) on edellistä ohuempi tussi, jolla saa tehtyä todella kapean ja luonnollisen rajauksen tosi nopeasti. Tällä on vaikea mennä pieleen ja kasvattaa rajauksen leveyttä vahingossa, essencen tussilla se taas on helpompaa. Sävy on tässäkin syvän musta ja kesto erinomainen. Ainoastaan kissarajausten tekemisessä tämä ei ole ainakaan itselläni parhaimmillaan, sillä jostain syystä silmien ulkonurkassa tussin pitkä kärki ei toimi optimaalisesti. Mutta jos et piittaa kissarajauksista, tämä on loistava ohuen perusrajauksen tekemiseen.

Jos silmien rajaaminen ei tunnu millään onnistuvan tai haluat saada katseeseen intensiivisyyttä muutamassa sekunnissa, kokeile *Wet n Wild Megalast Breakup Proof Waterproof Retractable Eyelineria (4,90 €) kajaalina silmien vesirajassa yläripsien tyvessä. Ero on ihan valtava! En yleensä ole tykännyt käyttää mitään silmien vesirajassa, sillä ne yleensä leviävät suttuisesti vesirajaan alaluomelle eivätkä muutenkaan pysy mustana hetkeä pidempään. Mutta tämä on täydellinen poikkeus. Tuote pysyy erinomaisesti paikallaan ja oikeasti mustana tunteja eikä suttaa alaluomen vesirajaa. Ihan joka päivä en vesirajaan jotain käyttäisi, sillä ainakin omat silmäni ovat näille vähän herkät, mutta silloin tällöin käytettynä tämä on aivan mieletön apuri ja kiireisten aamujen pelastaja. Halusin vielä demonstroida tuohon alla olevaan kuvaan, miten näin pienellä jutulla saa hurjan paljon lisää intensiivisyyttä katseeseen. Ylemmässä kuvassa rajaus on vain ripsien yläpuolella, alemmassa kuvassa myös vesirajassa – ripset näyttää pidemmältä ja koko meikki intensiivisemmältä, eikö vain? Ja tähän menee oikeasti alle 20 sekuntia.

Ihan superhelppo kikka, joka toimii aina.

Onko näistä tuotteista jokin jo ennestään tuttu? 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s