Hiustenhoitotuotteet hiustenkasvatuksen tukena – L’Oreal Pro Longer

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Hiustenkasvatukseen liittyvät vinkit ovat vuodesta toiseen kiinnostava aihe, sillä paksummat, pidemmät ja ylipäätään hyvinvoivat hiukset ovat monen toivelistalla. Itse olen ikuinen hiustenkasvattaja ja yritänkin huolehtia hiuksistani parhaalla mahdollisella tavalla, latvat vain yleensä antavat yleensä aina periksi ennenkö hius ehtii kasvaa haluaamaani mittaan. Olenkin kampaajalla aina se tylsimys, joka haluaa leikata ”vain huonot latvat pois”. Mitä hiustenkasvatukseen tulee, tärkeimmät tekijät tulevat tottakai ravinnosta, mutta mielenkiinnolla testaan aina pitkille hiuksille suunniteltuja tuotteita hiustenkasvatuksen tukena. Sain alkusyksystä testiin L’Oreal Professionnelin uusimman *Serie Expert Pro Longer -hiustenhoitosarjan, joka lupaa nimenomaan vahvistaa latvoja ja uudistaa pituuksia – eli juuri sitä, mitä ainakin omat hiukseni kaipaavat. Tänään onkin luvassa muutama sananen näistä tuotteista lisää, sillä sarja on hurjan kiinnostava!

Pro Longer -tuotesarja on rikastettu patentoidulla Filler-A100 -teknologialla, joka koostuu kahdesta vaikuttavasta ainesosasta: Filloxane ja Polyquaternium 6. Filloxane vaikuttaa hiusten tyvestä latvoihin erityisesti herkistyneillä alueille ja se tunkeutuu hiuskuidun sisälle täyttäen sitä. Polyquaternium 6 puolestaan muodostaa hiuksen pinnalle suojaavan kalvon, joka vahvistaa hiuskuitua erityisesti vahingoittuneissa kohdissa (eli esim. hiusten latvoissa) tehden hiuksista paksummat tyvestä latvaan. Lisäksi mukana on aminohappoja, jotka auttavat vahvistamaan hiusta ja estävät hiusten vaurioitumista.

No miltä tuotteet ovat käytössä tuntuneet? Käytön jälkeen olen kokenut, että hiukset ovat ilmavat, mutta samalla jotenkin ”jäntevämmät”, jos hiuksista voi niin sanoa. Sarja tuntuukin vievän hiusten velttoutta pois ja antavan niille jonkinlaista rakennetta, mikä tulee kyllä tarpeeseen ainakin omalle hennolle hiuslaadulleni. Lisäksi hiukset saavat kaunista kiiltoa. Hiuksen kasvatuksen osalta on tässä vaiheessa vaikea sanoa mitään, toivottavasti kaksihaaraiset pysyvät poissa! Tuoksu tuotteissa on kiva, mutta melko voimakas – itseäni se ei haittaa vaan musta on kiva, että hiukset tuoksuvat pesun jälkeen, tuoksuherkkä saattaa olla eri mieltä.

Sarjan *shampoo on koostumukseltaan hohtavan vaaleaa ja se vaahtoaa erinomaisesti. Tuote tuntuu hiuksissa miellyttävältä ja se jättää ne puhtaan ja ilmavan tuntuisiksi. Näin talvella oma hiuspohjani kaipaa toisinaan jotain kosteuttavampaa, mutta muuten olen tykännyt tästä paljon. *Pro Longer -hoitoaine selvittää kivasti pidempää hiusta, mutta ei tee hiuksia kuitenkaan super liukkaiksi saatika lainkaan raskaiksi. Sama juttu muuten tuon *naamion kanssa – tätä maskia on helppo käyttää hennommassakin hiuksessa ilman, että ne jää lähmäisiksi.

Pro Longer -sarjan hiuksiin jätettävä *hoitovoide on ollut kätevä tuote ja sopinut mainiosti omaan hiustenhoitorutiiniini – yleensä aina hiustenpesun jälkeen lisään hoitovoiteen, johon sekoitan öljyn/seerumin, jolloin takut pysyvät helpommin poissa ja hiukset saavat extrasuojaa. Tässä tuotteessa mukana on myös lämpösuoja 230 asteeseen asti, mikä on ehdottomasti plussaa, mikäli lämpölaitteita tulee hiuksiin säännöllisesti käytettyä. Voide on tosi riittoisa ja ihan pienen pieni nokare on tarpeeksi pituuksiin.

Lisäksi sain testiin sarjaan kuuluvan ampullin, jolla tulisi korvata hoitoaine kerran viikossa. *Ends Filler Concentrate on suunniteltu nimenomaan taistelemaan kaksihaaraisia vastaan ja se lupaa vahvistaa heikentyneitä latvoja välittömästi. Koostumukseltaan hoitotiiviste on ihan kuin vettä, joten aluksi vähän mietin, miten tämä muka voi korvaa hoitoaineen – jääkö hiukset ihan takkuisiksi? Yllättävää kyllä ei jää. Mun hiuksissa tämä on riittänyt reiluun kahteen kertaan, vaikka kuinka reippaalla kädellä olen tätä hiuksiini laittanut, ohjeen mukaan kyseessä on kuitenkin kerta-annos.

Pro Longer -sarjan tuotteet ovat myynnissä mm. *täällä ja *täällä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s