6 x Black Friday -tärpit viikonloppuun

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Yksi mun vakio joululahjojen shoppailuviikonlopuista on täällä – nimittäin Black Friday tai pikemminkin Black Weekend. Usein vähän odottelen myös ihan omien ostosteni kanssa tähän viikonloppuun, josko ostoslistalla olleista tuotteista sattuisi tulemaan hyviä tarjouksia (ja niin on yleensä tullutkin). 🙂 Tässä muutamat verkkokaupat, jotka kannattaa tsekata!

*Lykon verkkokaupassa on tällä hetkellä lähes kaikki -25 % alella ja koska lähtöhinnat ovat monella tuotteella Lykolla jo alunperinkin edullisemmat, voi tuolla tarjouksella tehdä aika hyviä löytöjä. Lykolle mulla lähti omakin tilaus menemään! Tarjouksessa oli mm. ihanat Makeup Revolutionin meikit ja paljon paljon muuta. ❤

*Lookfantastic ei petä tälläkään kertaa, siellä on ihan MIELETTÖMIÄ tarjouksia. Mm. Urban Decay -tuotteita lähtee parhaimmillaan -40 % ja monet tuotteet näytti olevan ainakin tänään -50 %.

Luonnonkosmetiikan ystävän kannattaa kiirehtiä *TwistBe:n verkkokauppaan, sillä siellä tarjoukset on voimassa vain tänään perjantaina. TwistBe ohjaa tämän vuoden Black Fridayn myyntituotosta 20 % lyhentämättömänä Suomen aarnimetsien suojeluun Luonnonperintösäätiön kautta.

*Noben valikoima on koko viikonlopun vähintään -25 % eli muun muassa mun ihan lempparibrändi BYBI Beautya saa nyt poikkeuksellisen hyvään hintaan!

Myös *Elevenillä on nyt lähes kaikki -25 %, valikoimasta löytyy mm. Xlash (parhaat ripsiseerumit), By Terry, Rituals… Kaikki tarjoukset pääset kurkkaamaan *täältä.

*KICKSillä on koko viikonlopun ajan tarjouksia ja esimerkiksi huomenna lauantaina koko valikoima lähtee -20 % alella! Kannattaa tsekata ainakin KICKSin oma uusi brändi BeautyAct, johon olen tykästynyt hurjasti.

Toivottavasti näistä on apua! ❤️