Edulliset kosmetiikkajoulukalenterit 2020

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, kuvat valmistajien

Kosmetiikkajoulukalentereita koskevat postaukset ovat vuodesta toiseen yksiä blogini luetuimpia, mikä on varsin ihana juttu, sillä itse niiden fanina myös kirjoittelen niistä enemmän kuin mielelläni. Koska kosmetiikkajoulukalenterien hinnat kuitenkin usein huitelevat lähellä tai jopa yli 100 €, päätin tähän postaukseen koota muutamia hiukan edullisempia vaihtoehtoja. Tälle vuodelle blogiin tulossa lisäksi vielä yhteen kosmetiikkakalenteriin pieni sneak peek, joten kannattaa pysyä kuulolla!

*essence DIY Advent Calendar The X-mas Countdown, hinta 24,50 € (arvo n. 60 €)

Essencellä on tänä vuonna myynnissä kaksi erilaista joulukalenteria, joista tämä edullisempi sisältää 24 sellaista tuotetta, jotka eivät enää ole saatavilla kaupoissa. Koska kyseessä on DIY-kalenteri, mukana on myös 24 paperista lahjapussia ja 24 numeroitua tarraa. Mukana on tuotteita niin kasvoille, silmille, huulille kuin kynsillekin ja hintaansa nähden kyseessä on tosi kiva kokonaisuus. Lisätietoa voi kurkata *täältä. Kalentereista toinen eli Ho Ho Home for X-mas Advent Calendar näytti olevan jo useimmista paikoista loppu.

*Makeup Revolution The Advent Calendar 2020, hinta 57,90 €

Vasta viime kesänä tutustuin kunnolla Makeup Revolutionin meikkeihin ja totesin, että nehän on itseasiassa aivan äärimmäisen hyviä. Siksi halusin ehdottomasti vinkata tästä kalenterista, josta löytyy 25 tuotetta. Mukana on kiva setti erilaisia meikkituotteita ja siveltimiä ja ainoastaan muutama ns. extratuote. Ja niistä extratuotteistakin toinen olisi ainakin itselläni ihan käyttöön menevä! Meikeistä pitävälle oikein toimiva kokonaisuus. Kalenteri on myynnissä sekä *täällä että *täällä.

*Yves Rocher Advent Calendar, hinta 49,90 € (arvo 134 €)

Yves Rocher -joulukalenteriin on pakattu sekä uutuuksia että heidän suosikkituotteitaan ja mukana on niin ihonhoitotuotteita, meikkejä, vartalon- ja hiustenhoitotuotteita kuin tuoksujakin. Kalenteri on kooltaan aika pieni, joten oletettavasti mukana on paljon matkakokoisia tuotteita, minkä voi tässä tapauksessa päätellä myös hinnastakin. Kalenteri on ulkonäöltään kaunis ja varmasti ilahduttaa ainakin sellaista, jolta ei kosmetiikkaa ihan hirmuisesti kotoa muuten löydy. Kalenterin voi tilata *täältä.

*KICKS Beauty Advent Calendar 24 Days of Beauty by KICKS, hinta 54,90 € (arvo 170 €)

Tänä vuonna KICKSin joulukalenterin sisältö on huikeampi kuin koskaan aikaisemmin, ainakin omasta mielestäni. Useampana viime vuotena KICKSin kalenteri on ainakin tällaisen kosmetiikkafanin silmään jäänyt vähän vaisuksi, mutta tänä vuonna sisältö on kiva ja monipuolinen, kiitos KICKSin omien huikeiden brändien kuten Atelier Rouge, Continu, FLAER, MONSUN, Skin Treat ja BUDGIE. Näitä ihanuuksia on nimittäin pakattu tämän vuoden kalenteriin! Tämän kalenterin pääset tilaamaan *täältä.

Mikäli haluat kurkkailla vielä valikoimaa laajemmin, kokosin linkit eri verkkokauppojen valikoimaan tähän alle:

*Joulukalenterit Eleven.fi

*Joulukalenteri Lyko

*Joulukalenterit Lookfantastic (täällä vielä mm. *MAC joulukalenteri saatavilla!)

*Joulukalenterit KICKS

*Joulukalenterit Cocopanda

*Joulukalenterit Nordicfeel

Ihanaa alkanutta marraskuuta kaikille! ❤