Testissä Puhti-terveystarkastus – mitä ja miksi?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tarkastuskäynti saatu

Tiedätkö sinä, miten elimistösi oikeasti voi? Oman terveyden ja sen tärkeyden helposti unohtaa ennen kuin sen syystä tai toisesta menettää. Kehoa kannattaa kuunnella herkällä korvalla – jos oma olo on nuutunut viikosta tai kuukaudesta toiseen, treenit ei kulje tai alakulo on vieraana turhankin usein, ikävään oloon ei kannata vain tyytyä, ”koska tätä tämä arki nyt vaan on” vaan selvittää, voisiko vastaus löytyä esimerkiksi puutteista ravinnossa tai elintapojen puolelta. Kukapa nyt ei haluaisi voida parhaalla mahdollisella tavalla?

Olin jo pitkään halunnut mennä testaamaan *Puhti-terveystarkastusta, sillä sen tarjoama näkymä omaan hyvinvointiin vaikutti aivan äärimmäisen kattavalta ja kiinnostavalta. Olen jo vuosia ollut hurjan kiinnostunut kaikesta hyvinvointiin liittyvästä, joten tuskin maltoin odottaa, että pääsen tutkailemaan verikokeiden tuloksia – eipä niitä onneksi kauaa tarvinnut odotellakaan, sillä ne tulivat OmaPuhti-sivulle vielä samana iltana.

Verikokeet otetaan laboratoriossa ja ajan voi varata kuka tahansa, ilman lääkärin lähetettä. Tarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat äärimmäisen kattavan käsityksen oman elimistön tilasta ja sen hyvinvoinnista. Mukana on mm. viime aikoina paljon esillä ollut ferritiini eli rautavarastoarvo, joka voi olla syynä esimerkiksi jatkuvaan väsymykseen ja alakuloisuuteen, kehon tulehdustila, D-vitamiini, täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta. Kaikki tarkastukseen sisältyvät arvot pääset kurkkaamaan *täältä. Tarkastuksen hinta on 99 €.

Kaikki varmaankin muistaa ne perinteisistä verikokeista saatavat tulokset, joissa on kaikenmaailman lyhenteitä ja lukuja, mutta joista ei ilman Googlen apua ymmärrä puoliakaan. Puhti-terveystarkastuksessa tulosten raportointi on viety ihan seuraavalle tasolle, sillä ne on esitetty paitsi visuaalisesti selkeästi, myös todella perusteellisesti. Tulosraportti kertoo, mitä kukin arvo tarkoittaa, mikä sen tehtävä on, mistä viitearvoja alempi tai ylempi arvo voi johtua jne. Lisäksi Puhdin verkkosivuilta pääsee lukemaan halutessaan vielä lisätietoa, joten epäselvyyttä mistään arvosta ei pitäisi jäädä.

No miltäs ne omat arvot sitten näyttivät? Itse olin omista arvoista positiivisesti yllättynyt ja samalla sain entistäkin vahvemman osoituksen siitä, että viime vuosien panostus ruokavalioon ja hyvinvointiin on kannattanut. Kaikki, kenen kanssa tästä tarkastuksesta olen jutellut, on itsekin innostunut – myös mieheni totesi, että hänkin haluaa käydä testaamassa omat arvonsa, kun näki, miten tämä systeemi toimii. 🙂

Kuten ehkä huomaa, olen itse tästä tosi innostunut ja voin kyllä lämmöllä suositella kokeilemaan, sillä tosi pienellä vaivalla saa selville hurjan paljon asioita omasta hyvinvoinnista. Itse ajattelin käydä esimerkiksi vuoden päästä tsekkaamassa, mihin suuntaan arvot ovat kehittyneet! Jos kiinnostuit, oman tarkastuksen voit käydä ostamassa *täältä. Tarkastus on muuten myös taatusti hyötykäyttöön tuleva lahjaidea, lahjakortin siihen voi tilata *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s