Tehokas entsyymikuorinta herkemmällekin iholle – testissä BYBI Acid Gold

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

BYBI on ihastuttanut luonnonkosmetiikan saralla jo pitkään ja tuote toisensa jälkeen osoittautuu todellisiksi kultakimpaleiksi. Niin myös tällä kertaa. Viimeksi, kun kirjoitin BYBI:stä, hehkutin mm. *tätä maailman parasta yövoidetta, joka on todellinen löytö. Nyt vuoron saa yksi BYBI:n uusimmista tuotteista, nimittäin *Acid Gold AHA Face Mask -kasvonaamio, joka heittää hyvästit kuolleille ihosoluille ja samealle iholle tehden siitä kirkkaamman ja tasaisemman sävyisen.

BYBI Acid Gold AHA -naamio sisältää kurpitsan hedelmälihasta olevia entsyymejä sekä mustikasta, sokeriruo’osta ja sokerivaahterista olevia AHA-hedelmähappoja. BYBIhän tunnetusti hyödyntää teollisuuden ylijäämiä tuotteissaan ja myös tässä naamiossa kurpitsan hedelmäliha on ylijäämää kurpitsansiementen tuotannosta.

Naamio paitsi kuorii ja uudistaa, myös tasapainottaa ihoa ennaltaehkäisten finnien syntyä. Iho on naamion jälkeen ihanan raikas, kiinteä, kimmoisa ja kirkkaamman sävyinen. Erityisen ihanaa tässä entsyymikuorinnassa on se, ettei se jätä ihoa lainkaan kuivan tuntuiseksi – tuote on nimittäin rikastettu tyrniöljyllä ja glyseriinillä. Tämä naamio onkin tosi hyvä nyt kesän jälkeen, kun iho saattaa muuttua sameaksi ja kuivaksi ja kaivata muutenkin erityistä huomiota vuodenajan vaihtuessa. Itse suosin muutenkin nimenomaan entsyymi- ja happokuorintoja rakeellisten sijaan, sillä ihoni on aika ohut ja mekaaninen kuorinta ei ole sille paras mahdollinen vaihtoehto.

*Acid Gold -naamio on siitä harvinainen, että se sopii myös herkemmälle ja helposti reagoivalle iholle. Naamio kyllä nipistelee iholla ollessaan hiukan, mutta esimerkiksi punoitusta ei ole havaittavissa ainakaan omalla ihollani – tosin pieni punoituskin on ihan normaalia. Voi kuitenkin olla hyvä idea ensin kokeilla tuotetta pienelle alueelle ihan vain varmuuden vuoksi, varsinkin jos ihosi on kuitenkin oikein erityisen herkkä. Tuotteen pitäisi kuitenkin sopia kaikille ihotyypeille. 🙂

Jellymäinen koostumus on vaivaton levittää iholle mukana tulevalla siveltimellä ja tuota upeaa purnukkaa pitää mielellään esillä. Naamio on riittoisa eikä sitä tarvitse levittää iholle kuin ihan ohut kerros. Tuoksu tässä on pirteän kirpeä. Tuote on täysin luonnollinen ja vegaaninen.

BYBI Acid Gold -naamion pääset tilaamaan esimerkiksi *täältä.


One thought on “Tehokas entsyymikuorinta herkemmällekin iholle – testissä BYBI Acid Gold

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s