Sneak Peek: The Body Shop -joulukalenterit 2020 nyt myynnissä!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, kuvat The Body Shop

Nyt on taas se aika vuodesta – nimittäin ensimmäiset kosmetiikkajoulukalenterit ovat täällä! Tiedän, nyt on vasta syyskuu, mutta ei kai näistä joulukalentereista voi liian aikaisin innostua… Teen vähän myöhemmin laajemman postauksen tämän vuoden ihanimmista kalentereista, mutta nyt kurkataan *The Body Shopin kolmikkoon, jotka ovat tulleet myyntiin juuri nyt. Nämä nimittäin liikkuvat yleensä hurjaa vauhtia!

Kuten sanottu, kalentereita on tuttuun tapaan tänäkin vuonna kolme erilaista *Make It Real Together Ultimate, *Make It Real Together Big ja *Make It Real Together – edullisin 79 €, Big 99 € ja Ultimate 149 €.

*Make It Real Together Ultimate -joulukalenteri, hinta 149 € (sisällön arvo 346,50)

The Body Shopin arvokkain joulukalenteri on vuodesta toiseen timanttinen ja tämän mukana arvokkaampiakin tuotteita saa oikeasti huippuhyvään hintaan. Mukana on 25 tuotetta, jolloin yhden tuotteen hinnaksi jää 5,96 € – ei siis paljon, kun joukossa on muun muassa tuotteita, joiden hinnat on 25,20 €, 19,90 €, 18 €, 31,90 €. Sisältö kokonaisuudessaan mun mielestä tässä kalenterissa tosi kiva ja tuotteita löytyy niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin aina muutamista meikkituotteista ihonhoitoon ja suihkutuotteisiin. Turhakkeita tässä kalleimmassa kalenterissa ei onneksi juurikaan ole ja tuotteet ovat lähes kaikki täysikokoisia. Jos näistä kalentereista valitsisin jonkun, se olisi ehdottomasti tämä! Kalenterin pääset tilaamaan *täältä.

*Make It Real Together Big -joulukalenteri, hinta 99 € (sisällön arvo 207,90 €)

The Body Shopin toiseksi suurin joulukalenteri sisältää sekä täysikokoisia että matkakokoisia tuotteita, yhteensä 25 erilaista. Yhden tuotteen hinnaksi jää 3,96 €, ei siis paha. Kuten joka vuosi, nämä edullisemmat kalenterit eivät missään nimessä vedä vertoja tuolle isommalle kalenterille, mutta tässäkin sisältö on ihan kiva. Mukana on useampi matkakokoinen tuote, joitain täysikokoisia kivoja ylläreitä (ihan jopa parinkympin arvoisia) sekä muutamia turhakkeita, jotka ainakin itselläni jäisivät käyttämättä. Uskoisin, että vähemmän kosmetiikkaa omaavalle tämä voi olla ilahduttava yllätys. Mukana on tuotteita sekä ihonhoitoon, vartalolle, hiuksille kuin kylpyynkin. Lisäksi joukossa on yksi meikkituote. Kalenterin pääset tilaamaan *täältä.

*Make It Real Together -joulukalenteri, hinta 79 € (arvo 119,90 €)

Tämä The Body Shopin edullisin joulukalenteri on sisällöltään kaikista kevyin ja mukana onkin 24 tuotetta, joista kaikki ovat kooltaan pikkuisia. Yhdelle tuotteelle jää hintaa 3,29 €. Tämä vaihtoehto sopii sellaiselle, joka haluaa tutustua The Body Shopin tuotteisiin ja saada niitä vähän edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Itselleni tämä versio on aina vähän pettymys, mutta joku toinen voi pitää tästä kovastikin! Esimerkiksi jollekin nuorelle tämän sisältö voisi olla tosi kiva lahjaidea. Mukana on useampi suihku- ja kylpytuote sekä useita erilaisia voiteita. Joukkoon mahtuu myös muutamia ”täytetuotteita”, joiden tilalla mieluusti ottaisin jotain muuta. Kalenterin pääset tilaamaan *täältä.

Kaikkia tämän vuoden The Body Shopin joulukalentereita pääset tutkimaan lisää *täältä.


One thought on “Sneak Peek: The Body Shop -joulukalenterit 2020 nyt myynnissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s