Erinomainen luonnollinen syväpuhdistava shampoo

*Tuote on saatu PR-näytteenä

Syväpuhdistavashampoo on ainakin itselleni oleellinen osa hiustenhoitorutiinia ja niin sen kuuluisi olla jokaiselle, joka ikinä käyttää edes jotain muotoilutuotteita – kuivashampoota, hiuslakkaa jne. Syväpuhdistava shampoo nimittäin poistaa hiuksista niihin kertyneet muotoilutuotteiden jäämät. Ilman säännöllistä syväpuhdistusta muotoilutuotteet kertyy ajan mittaan hiukseen, latistaa hiusta, voi tehdä siitä velton ja samean.

Olen tänä kesänä löytänyt todella hyvän syväpuhdistavan shampoon luonnonkosmetiikan puolelta ja halusin tulla vinkkaamaan siitä myös teille. Kyseessä on kotimaisen Ekopharman Hilla-sarjan syväpuhdistava shampoo, aivan erinomainen apu hiusten perusteelliseen puhdistamiseen ilman kuivattavaa fiilistä!

Hiukset saavat joka kerta reippaasti lisäryhtiä syväpuhdistuksesta – itse huomaankin syväpuhdistavan shampoon tarpeen useimmiten siitä, että hiusten tietynlainen velttous ja sameus alkaa ärsyttää, kunnes muistan, että siitä on vierähtänyt jo aikaa, kun ne on viimeksi puhdistettu perusteellisesti muullakin kuin perusshampoolla. Tämä syväpuhdistava shampoo kirkastaa hiuksia, tekee niistä ilmavan puhtaat, lisää kiiltoa ja kuten sanottu, tekee niistä huomattavasti ryhdikkäämmät ja ”jäntevämmät”. Sanoisinkin, että syväpuhdistava shampoo on sellainen tuote, jota osaa kaivata vasta, kun on kokenut eron.

Usein syväpuhdistava shampoo saattaa jättää hiuksen kuivahkon tuntuiseksi, mutta tässä Ekopharman Hillassa on mukana myös hoitavia raaka-aineita kuten manteliöljyä ja lakkauutetta. Tämäkin shampoo toki jättää hiukset lähes narskuvan puhtaiksi, mutta ei lainkaan niin nihkeiksi kuin moni muu aiemmin kokeilemani syväpuhdistava shampoo. Syväpuhdistavaa shampoota ei toki muutenkaan ole tarkoitus käyttää kuin maksimissaan kerran viikossa, itse koen sen tarpeelliseksi parin viikon välein. Tämä on kuitenkin hellävaraisempi vaihtoehto kuin useimmat muut. Suosin kuitenkin erityisen kosteuttavaa hoitsikkaa aina syväpuhdistuksen jälkeen!

Vaikka shampoo on luonnonkosmetiikkaa, se vaahtoaa ihan mielettömän hyvin. Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja tuoksu miellyttävä, melko miedohko, mutta raikas.

Ekopharma on tosiaan ihan kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki eikä tuotteita testata eläimillä. Shampoolla on avainlippumerkki eli se myös tehdään Suomessa. Tuote onkin hinta-laatusuhteeltaan erinomainen – riittoisa 250 ml pullo maksaa 19,50 €. Ekopharman Hilla -tuotteita pääset tilaamaan esimerkiksi täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s