Heleä ja kuulas iho viikossa – tehokosteutusta iholle ampullien avulla

*Postauksen tuotteet saatu

Heleä ja kuulas iho viikossa – tämän lupauksen antaa Dr. med Shrammekin uusin tulokas Moisture Plus -ampulli, joka on osa kuivalle iholle suunnattua Hydrating-ihonhoitolinjaa. Ampullit ovat ihonhoidon spesiaalituotteita, jotka tarjoavat iholle erityistä tehohoitoa, sillä yleensä ne on pakattu täyteen todellisia tehotiivisteitä. Aikaisemmin olen kokeillut sekä Laveran ampulleja (aivan ihania) sekä Madaran versiota (ihan jees), mutta mitenkään säännöllisesti niitä ei ole tullut ostettua.

Dr. med Shrammekin Moisture Plus -ampulli on erityisesti kuivuudesta ja kosteusköyhyydestä kärsivälle iholle erinomainen tuote, sillä tekee ihosta täyteläisemmän, hyvin kosteutetun ja pehmeämmän. Tehotiiviste täydentää ihon kosteusvarastoja tehokkaasti ristiinlinkitetyn hyaluronihapon avulla ja kosteuttaa ihoa sekä välittömästi että pitkäkestoisesti. Lisäksi se tasoittaa kuivuuden aiheuttamia pieniä juonteita näkyvästi.

Ampullin koostumus on vesimäisen juoksevaa ja se imeytyy ihoon ihan hetkessä. Iho jää ihanan raikkaaksi eikä sitä kiristele enää yhtään! Tuote sopii hyvin myös meikin alle, sillä se ei jätä iholle oikein minkäänlaista konkreettista tuntumaa vaan se ikään kuin katoaa ihoon – ei siis rullaannu tai muuta vastaavaa. Itse ampullit ovat todella kätevässä tuubissa ja helppoja käyttää, minkä lisäksi tuubi on poikkeuksellisesti jopa uudelleensuljettava. Tästä iso plussa!

Yhdessä paketissa on seitsemän ampullia, joista jokainen sisältää 2 ml tehotiivistettä. Vaikka yksi ampulli onkin tarkoitettu jaettavaksi kahteen kertaan (aamuun ja iltaan), itselläni se riitti ihan heittämällä kolmeen kertaan ja silti tuotetta sai levittää iholle hyvinkin reippaasti. Tällöin yksi pakkaus riittää itse asiassa muutamaankin viikon kuuriin, mikä kompensoi edes hiukan korkeahkoa hintaa (n. 35 €). Ampullejahan tosiaan käytetään kuuriluonteisesti, aina viikko kerrallaan aamuin illoin, mikä takaa parhaat tulokset.

Dr. med Shrammekin Moisture Plus -ampulli on hajusteeton, parabeeniton, silikoniton, mineraaliöljytön eikä se sisällä PEG-johdannaisia. Lisäksi tuote on vegaaninen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s