Ihania luonnonkosmetiikan meikkejä – testissä GRN

Sain keväällä testiin paketin luonnonkosmetiikkaa, ja mukana oli myös saksalaisen luonnonkosmetiikkamerkki GRN:in tuotteita. Merkki oli ennestään kyllä nimeltä tuttu, mutta itse tuotteita en ollut koskaan aikaisemmin kokeillut. Ulkonäöltään sarja oli vaikuttanut jo ennestään kivalta, sillä simppelin tyylikkäät pakkaukset loivat ainakin omaan silmääni mieleisen mielikuvan. Pakkausten lisäksi myös itse sisältö on osoittautunut varsin hyväksi – tässä postauksessa nostankin kolme erinomaista GRN-tuotetta esiin.

GRN Essential Eyeshadow Palette, sävy Sunset

Tämä neljän sävyn luomiväripaletti on ihan hurjan kaunis, ja sopii erinomaisesti lämpimälle ihonsävylle. Paletti sisältää sekä mattaisia (horizon & twilight) että hohtavia sävyjä (golden hour & blood moon). Pigmenttiä paletista löytyy ainakin omiin tarpeisiini varsin hyvin ja sävyjen samettinen koostumus levittyy hyvin. Itse pakkaus ei paina juuri mitään, sillä se on kartonkia, joten se sopii hyvin kuljetettavaksi mukana myös reissun päällä. Samainen luomiväripaletti on saatavilla myös Morning Dew -sävyssä, jonka värit sopivat paremmin viileämmälle ihonsävylle.

GRN Kajal Pencil, sävy Black Lava

Näistä tuotteista tämä on päässyt kaikista kovimmalle käytölle, tässä on todella hyvä rajauskynä, mikäli olet pehmeiden kynien ystävä! Syvän musta, todella kermainen kynä liukuu iholla vaivattomasti ja tekee tarkkaa jälkeä. Lopputulosta voi häivyttää ja viimeistellä siveltimellä, jolloin pienet virheet saa helposti korjattua. Itse tykkään kiinnittää värin vielä mustalla luomivärillä, sillä pehmeä koostumus haalistuu muuten päivän mittaan. Kynästä voi ottaa sävyä myös suoraan siveltimellä, sen verran kermainen kärki on. Tämä toki aiheuttaa omat haasteensa kynän teroitukseen, ja kärjestä on vähän haastavaa saada kunnolla terävää. Mutta tykkään silti! Kynällä saisi varmasti luotua myös täydellisen smokey eye -meikin, sillä pehmeä väri häivyttyy kuin unelma. Rasvaisille luomille en tätä kynää suosittelisi muuta kuin sisärajaukseen.

GRN Blush Powder, sävy Pink Watermelon

Tämän poskipunan halusin nostaa esiin, vaikka sävy ei itselleni natsaakaan täydellisesti. Raikas, hohtava Pink Watermelon on todella kaunis, lämpimähkö vanhaan roosaan menevä sävy, joka näyttää vaaleammalla ihonsävyllä taatusti upealta. Itselleni tämä on liian vaalea ainakin nyt kesällä, mutta toimii toki esimerkiksi luomivärinä ruskettuneenakin. Kuten luomiväripaletissakin, myös tässä koostumus on samettinen ja tosi miellyttävä. Sävy Pink Watermelon on sävyistä ainut helmiäinen, kaksi muuta (Rosewood & Coral Reef) ovat mattaisia.

Aikaisemmin näitä on ollut saatavilla useammassakin eri paikassa, mutta valitettavasti tämän hetkisiä myyntipaikkoja en löytänyt mistään. 😦 Voi olla, että jälleenmyyntikanaviin on tullut muutoksia NHS:n yhdistyessä Transmeriin. GRN-tuotteita näytti tällä hetkellä netistä löytyvän lähinnä Ecco Verdeltä.

Onko teistä kukaan ehtinyt kokeilla GRN-tuotteita?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s