Täydellinen kesäpuna & ja kaikki muut Kicks-meikit -50 %

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mun oli pakko tulla vinkkaamaan teille Kicksin tarjouksesta, josta itsekin tein ihania löytöjä kesän ja miksei koko vuodenkin huulimeikkiin! *Kicks Beautyn kaikki meikit lähtee nimittäin nyt -50 % alella enkä voinut vastustaa näitä mun suosikkimattapunia, jotka ovat osoittautuneet jo aiemmin ihan hurjan hyviksi!

Tilasin herkulliset sävyt 11 Orange Soda ja 08 Sweet Kiss. Orange Soda on täydellinen oranssin punainen kesäpuna, joka on kuin tehty ruskettuneelle iholle! 08 Sweet Kiss on puolestaan romanttisen marjainen, tosi kaunis sekin. Ennestään multa löytyy 10 Wild Rasberry, mutta sitä en enää verkkokaupasta löytänyt. Nämä *Kicksin Liquid Lipstickit ovat parhaita ja miellyttävimpiä mattapunia, joita olen ikinä käyttänyt – suosittelen testaamaan! Pysyy hyvin eikä tunnu kuivalta tai kiristävältä huulilla. Hinta on nyt alessa 6,95 €.

*Kicksin huultenrajauskyniä en ollut aiemmin testannut, mutta nyt ensi testailujen jälkeen voin todeta, että tykkään kyllä tosi paljon! Just sellaisia, mistä yleensä tykkään. Näissä on hyvin pigmenttiä, levittyvät vaivattomasti, työskentely on tarkkaa ja kynä toimii hyvin vaikka koko huulten värittämiseen. Mulla on sävyt 08 Bare Beauty sekä 10 Wild Rasberry. Näillä jää nyt hintaa vain 4,95 € eli ei paljon mitään näin hyvästä kynästä!

Koko Kicks Beauty -meikkivalikoiman pääset kurkkaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s