Paras kampaamo Helsingissä – kerrankin täydelliset vaaleat raidat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Palvelu saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä

Löytyykö sieltä ruudun takaa joku, joka etsii vielä sitä täydellistä kampaamoa ja luottokampaajaa pääkaupunkiseudulta? Kampaajaa, jonka penkissä istuessa voi luottaa siihen, että lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin haaveilitkin? Siinä tapauksessa toivon, että tästä postauksesta on apua!

Itse kuulun nimittäin heihin, jolle luottokampaajaa ei ole oikein koskaan aikaisemmin löytynyt, useista yrityksistä huolimatta ja tiedän, miten turhauttavaa hakuammuntaa se voi olla. Balayage-värjäyksen tai ylipäätään vaaleiden raitojen tekeminen omaan tummaan väriini ei ole ihan yksinkertaista. Siihen kun yhdistetään vielä se, että hiukseni alkavat taittaa helposti tosi lämpimään eivätkä ne edes vaalene helposti, niin tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPunavuoressa sijaitsevan *parturi-kampaamo Viiskulman Charlotta on kuitenkin ylittänyt odotukseni jo kahtena kertana peräkkäin ja osoittanut olevansa taitavin kampaaja, kenen penkissä olen koskaan istunut, mitä värjäyksiin tulee. Edellisestä käynnistäni Charlotan penkissä voit lukea muuten tästä postauksesta. Lopputulos oli silloinkin ihan mieletön!

4B6E352B-C8DB-40C7-91E2-1B90EA6E41CFTällä kertaa sävyä lähdettiin freesaamaan hiukan eri tavalla kuin viimeksi, tosin nytkin mukaan tehtiin muutamia raitoja ihan vapaalla kädellä balayage-tyyliin, mikä toi ihan mieletöntä raikkautta koko ilmeeseen. Tyveen laitettiin tummempaa kuin viimeksi ja raitoja sävytettiin lähtötilanteesta reippaasti viileämmäksi. Charlotalla on kyllä ihan älyttömän taitava silmä näkemään, mitä ja millaisella tekniikalla milloinkin kannattaisi tehdä halutun lopputuloksen saamiseksi. Huvittavinta oli, että olin jo monta päivää miettinyt tiettyjä juttuja, mitä toivon värjäykseltä – kuten kasvoja kehystävät ”aurinkoraidat”. Noh, ennen kuin ehdin näistä aurinkoraidoista mitään edes mainita, Charlotta ehti todeta, että voitaisiin muuten tällä kertaa tehdä tähän eteen sitten tällaiset vaaleammat osiot. Kuten jo viime kerran jälkeen kirjoitin, meillä menee kyllä ajatukset niin hyvin yhteen!

Charlotta kuuluu ehdottomasti niihin kampaajiin, jotka osaavat toteuttaa asiakkaan vision yhdistelemällä erilaisia tekniikoita ja värejä juuri asiakkaan hiuksiin sopivalla tavalla – esimerkiksi tähän mun väriin mukaan sekoitettiin muun muassa jotain vaaleanpunaista sävyä, ettei lopputulos taita vihreään vaan se jää kauniin hiekkaiseksi. Värjäykset ylipäätään tehdään aina hiuksen kunnon mukaan niin, että hiukset on tallella vielä käynnin jälkeenkin.

balayage-helsinki
4CCAF849-1BD5-4FBD-9FF7-3B251FC296D8vaaleat-raidat-helsinkiNo entä sitten lopputulos? NIIN IHANA – juuri sellainenkin kuin toivoinkin, oon niin tyytyväinen jälleen kerran! Vai mitä te tykkäätte? Eipä tarvitse enää kahta kertaa kysyä, kenellä kampaajalla käyn jatkossakin.

Ja mitä muuten vaalean värin ylläpitoon tulee, pakko jakaa teillekin Charlotan vinkki, miten hopeashampoosta saa parhaan taittotehon irti: hopeashampoota ei kuulemma saisi ikinä vaahdottaa hiuksiin laittaessa vaan se pitäisi levittää hiuksiin ja vaahdottaa vasta ihan lopussa. Vaahdottaminen nimittäin rikkoo värimolekyylit ja taittoteho heikkenee huomattavasti. Muistakaahan siis tämä seuraavalla kerralla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEdellisen postauksen jälkeen olen kuullut myös monen teistä löytäneen Viiskulman, ja lähteneen kampaajan penkistä yhtä tyytyväisenä kuin minäkin. Jos Viiskulman palvelut on kuitenkin vielä kokeilematta, vapaat ajat pääset kurkkaamaan ja varaamaan helposti *tämän linkin kautta. Toivottavasti myös joku teistä löytää tämän myötä uuden luottokampaajan! ❤


8 thoughts on “Paras kampaamo Helsingissä – kerrankin täydelliset vaaleat raidat

  1. Tuli itse asiassa ja ne leikattiinkin, se oli yksi syy miksi kampaajalle menin. 🙂 ohuehkolle hiuslaadulleni en kuitenkaan voi mitään, joten latva ei leijonanharjaksi muutu leikkaamallakaan. 🙂 Ikävää, että koet tarpeelliseksi kommentoida noin loukkaavaan sävyyn.

   Tykkää

 1. Mun pitäisi myös varata aika kampaamolle, sillä on vierähtänyt melkein vuosi viime kerrasta. Tulipas hienot noista sinun uusista ja sopii sinulle todella hyvin! MInullakin on juuri tuo kun muutin juuri pk-seudulle, niin haluaisin sellaisen luottokampaamon, missä minut tunnettaisiin ja minä tietenkin heidät myös.

  Tykkää

  1. Kiitos paljon! 🥰 Mäkin kyllä tykkään näistä ihan hurjan paljon! Ja ymmärrän täysin tuon – sillä on niin iso merkitys, että löytyisi se luottokampaaja, jolla voisi käydä aina turvallisin mielin. Charlottaa voin kyllä suositella tosi lämpimästi! ☺️

   Tykkää

 2. Hei, kiva että löysin postauksesi! Etsinkin juuri balayage-tyyliin perehtynyttä kampaajaa Helsingistä ja samaa tyyliä toivoisin kuin sinulle tehtiin 🙂 Paljon tuollainen maksaa/maksoi?

  Tykkää

  1. Tosi kiva kuulla! ❤️ Mä olen ollut tosi tyytyväinen Charlotan kädenjälkeen joka kerta, suosittelen lämpimästi. 😊 En muista yhtään tarkkaa hintaa, mutta yleiseen pk-seudun hintatasoon nähden hinnat on Viiskulmassa musta tosi kohtuulliset. 👍

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s