Testissä kehuttu UpCirclen kahviseerumi – hitti vai huti?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

Kuinka moni teistä on kuullut UpCirclen kasvoseerumista, jossa on käytetty kierrätettyjä kahvinpuruja? Mun pitänyt kirjoittaa tämä postaus jo ikuisuuden, sillä seerumi on ollut mulla käytössä ties kuinka kauan, mutta se on aina jäänyt. Mutta tässä se nyt tulee! Olen nimittäin tykännyt tästä seerumista itse asiassa tosi paljon, joten se ansaitsee oman postauksensa mieluummin myöhään kuin ei milloinkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*UpCirclen Organic Facial Serum with Coffee Oil on nimensä mukaisesti kahviöljyä sisältävä kasvoseerumi tai ehkä pikemminkin öljyseerumi. Kahviöljy on tosiaan peräisin kierrätetyistä kahvinpuruista, jota saadaan muun muassa lontoolaisten artesaanikahviloiden jämistä. Taustalla on vahva kierrättämisen ideologia, jossa hyödynnettään muuten jätteeseen meneviä hyviä raaka-aineita. Tuotteet ovat täysin luonnollisia.

Kahviöljyn lisäksi seerumi sisältää antioksidanttipitoista ruusunmarjaöljyä sekä jojoba- ja tyrniöljyä. Vaikka koostumus on öljymäinen, se imeytyy ihoon yllättävän mukavasti ja tuntuu iholla aavistuksen kuivaöljymäiseltä. Itse olen tykännyt käyttää tätä iltaisin ja usein erityisesti yövoiteeseen sekoitettuna, jolloin öljyseerumi imeytyy entistäkin huomaamattomammin. Erinomainen kombo esimerkiksi guashaamisen alle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeerumi lupaa häivyttää pigmenttiläiskiä, kirkastaa ihonsävyä ja säilyttää ihon napakkuutta. Syy, miksi tämän postauksen olen halunnut kirjoittaa on se, että voin allekirjoittaa näistä väitteistä jokaisen. Tämä öljy todella kirkastaa ihoa, tasoittaa sen sävyä ja tekee siitä täyteläisen napakan, iho tuntuu rakastavan tätä! Lisäksi se on anti-inflammatorinen, sisältää hurjasti C-vitamiinia ja tärkeitä rasvahappoja.

Riittoisa tuote kestää käytössä pitkään ja hintakin on varsin edullinen, n. 20 € / pullo. Tällä hetkellä tämä näytti olevan myös alennuksessa *Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupassa, jolloin pullolle jäi hintaa 15,95 €.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s