Halpiskosmetiikan helmet: Eurolla hyvä huultenrajauskynä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Tuotteet saatu

Voiko hyvää huultenrajauskynää saada about eurolla? Voi, kun kyse on mistäpä muustakaan kuin essencestä. Kaikki blogiani vähänkään enemmän seuranneet tietävät, että olen valtava essence-fani – erityisesti, kun kyseessä on ripsarit tai huulituotteet. Parhaita ikinä! Tajusin, etten ole tainnut koskaan kuitenkaan vinkata tästä yhdestä essence-valikoiman edullisimmasta tuotteesta, joten nyt jos koskaan on aika – tämä nimittäin poistuu ihan näinä hetkinä valikoimista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEssencen Soft Contouring Lipliner -huultenrajauskynät ovat hintaansa nähden erinomaisia – niissä on hyvä pigmentti, ne levittyvät helposti ja tarkasti, pysyvät paikallaan ja lisäksi myös sävyvalikoima on hyvä. Hintaa näillä on tosiaan 1,25 € eli näitä voi kokeilla aika matalalla kynnyksellä useammassakin eri sävyssä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATässä vielä multa löytyvät sävyt vasemmalta oikealle: 15 something different, 14 never too late, 11 sucker for grey, 09 going steady, 08 big proposal, 07 lost in love, 05 melt your heart. Omia suosikkejani ovat 07 lost in love ja 08 big proposal, jotka molemmat ovat erinomaisia, tosi luonnollisia nudesävyjä.

Kurkkasin, niin ainakin Tokmannilta ja Kärkkäiseltä näitä vielä löytyi, toivottavasti myös Citymarketeista ja Minimaneista! ❤️

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s