Tekemistä päiviin: Välty kosmetiikan virheostoksilta ja opi hoitamaan ihoasi oikein

6AA69971-E35B-470A-A6C0-5658F4AFC4CF*Postaus sisältää mainoslinkkejä, valmennus saatu

Nyt, kun tilanne on se, että meistä monet viettävät päivänsä pääosin neljän seinän sisällä ja menot on peruttu, voi aikaa löytyä juttuihin, joihin sitä ei aikaisemmin tuntunut löytyvän, vaikka mielenkiintoa olisi löytynytkin. Samalla tekee mieli saada välillä jotain muuta ajateltavaa kuin joka paikasta kuuluvat ikävät uutiset. Nostankin nyt esiin mun vanhan postauksen hieman muokattuna TwistBe:n huikeasta *Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta, joka on nyt poikkeuksellisesti saatavilla erikoishintaan 87 € (norm. 127 €).

Millaisiin kosmetiikkatuotteisiin kannattaa oikeasti panostaa? Miten välttyä turhilta kosmetiikkaostoksilta? Miten INCI-listoja luetaan? Entä miten oppia ymmärtämään ihonsa tarpeita oikein? Voisin melkein lyödä vetoa, että moni teistä siellä ruudun takana on pohtinut joskus näitä samoja juttuja ja kaipaa niihin luotettavia vastauksia. Nämä ja monet muut ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyvät kysymykset käydään läpi tässä TwistBe:n kattavassa valmennuksessa, joka on ainut laatuaan.

Valmennuksen takana on TwistBe:n omat ihanat naiset Veera, Susanna ja Kati, jotka todella tietävät mistä puhuvat. Tällä kolmikolla on taustalla nimittäin vahva alan koulutus (naiset ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta ja ovat lisäksi kauppatieteiden maistereita), jonka päälle heillä on vuosien kokemus alalta. Itse olen vakuuttunut näiden naisten ammattitaidosta täysin tavatessani – kävi aika nopeasti selväksi, että TwistBe:lle ihonhoito on sydämen asia eikä laadusta tingitä. Vitsit, mikä laaduntarkistusprosessi heillä on tuotevalintojen takana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOikeanlaisen ihonhoidon kannalta onkin oleellista ymmärtää, miten ihosi toimii ja millaiset asiat siihen vaikuttavat puhumattakaan siitä, mitkä tuotteet aidosti hoitavat ihoasi eivätkä vain jätä tunnetta hoitavuudesta. Siinä on iso ero, joka valitettavan monelta jää täysin huomiotta. Näihin pureudutaankin valmennuksessa hyvin perusteellisesti.

*Uusi alku ihollesi -valmennus tarjoaa vinkkejä paitsi kosmetiikkaan, myös ravintoon. Valmennuksessa käydään muun muassa läpi, miten vaikutat ihosi kuntoon elämäntapavalinnoillasi, kerrotaan ihoa hellivistä ruoka-aineista sekä suoliston hyvinvoinnista. Itse puhuisinkin pelkän ihonhoitovalmennuksen lisäksi myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyseessä ei missään nimessä ole valmennus, jossa käydään läpi samat asiat, mitkä olet naistenlehdistä jo lukenut sataan otteeseen vaan nyt pureudutaan oikeasti aiheeseen todella syvällisesti. Kokonaisuus on koottu ajatuksella: valmennus etenee hyvin loogisesti, kokonaisuudet ovat selkeitä ja asiat käydään läpi niin, ettei aikaisempaa tietämystä tarvita – riittää, että olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista.

Informaatiota, konkreettisia vinkkejä ja oppia tulee valmennuksen myötä aivan valtavasti – jopa itseni kaltaisille kauneudenhoidon ja kosmetiikan parissa valtavasti aikaa viettäville. Valmennus sisältää kaiken mahdollisen, mitä ihonhoidosta tai kosmetiikan sisällöstä olet ikinä halunnut tietää ja voin taata, että ahaa-elämyksiä tulee yksi jos toinenkin. Itsestäni ainakin tuntui, että olisin halunnut ahmia kaiken kerralla, niin älyttömän mielenkiintoista!

Voin luvata, että käsityksesi ihonhoidosta ja kosmetiikasta eivät ole tämän valmennuksen jälkeen enää entisensä. Vaikka kaikkea oppia et ottaisikaan käyttöön tai vaihtaisi omaa kosmetiikka-arsenaaliasi (itsellänikin löytyy edelleen suosikkeja niin luonnonkosmetiikan kuin ihan ”synteettisen” puolelta ja käytän niitä kaikkia sulassa sovussa), tiedostat asioita paljon paremmin, minkä lisäksi voit ja ennen kaikkea osaat tehdä jatkossa parempia valintoja. Ihonhoitoon ja hyvinvointiin satsaaminen on aina hyvä panostus.

Lisää valmennuksesta, sen sisällöstä sekä muiden valmennukseen osallistuneiden arvioita on luettavissa *täällä. Tarjoushinta on voimassa maaliskuun loppuun saakka.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s