Glossybox Tammikuu 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä, boksi saatu

Hello 2020 ja vuoden ensimmäinen Glossybox! Vuosikymmenen ensimmäisen *boksin teemana on Sleep & Refresh ja se sisältää virkistäviä tuotteita, jotka lupaavat tehdä ihmeitä väsyneelle talvi-iholle. Sounds good! Valitettavasti tämän kuun boksi sisälsi kuitenkin useita melko kyseenalaisia tuotteita, jotka herättävät kysymyksiä. Mutta kurkataanpa boksiin sisään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKandi Cosmetics Glow Up Primer and Setting Spray

Tämä kaunokainen osui silmiini välittömästi! Kyseessä on hehkua tuova kasvosuihke, joka toimii niin primerina kuin kiinnityssuihkeenakin, vartalon ihoa unohtamatta. Tuote toimii niin meikin alla/päälle kuin ihan yksistään iholla aina silloin, kun se kaipaa extrafreesausta. Suihke ei ole kovin hienojakoista vaan tulee isoina pisaroina, minkä vuoksi tuote toimii ehdottomasti paremmin meikin alla kuin päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAValitettavasti tuote sisältää kuitenkin useita melko kyseenalaisia ainesoisa  kuten Dmdm Hydantoinia, joka vapauttaa formaldehydiä. Tosi harmi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtre Belle Cosmetics Golden Skin Caviar Eye Roll-On

Silmäympärysgeeli, joka lupaa viilentää, kosteuttaa ja vähentää silmänalusalueen turvotusta. Lisäksi se lisää ihon kuulautta. Yksi asia mua kuitenkin hämmentää suuresti, ja toivoisin, että joku asiantuntija voisi tämän asian vahvistaa: tässä tuotteessa on säilöntäainetta nimeltä Methylisothiazolinone, joka on Teknokemian yhdistyksen mukaan kielletty iholle jätettävässä kosmetiikassa vuonna 2017. Ja nyt puhutaan oikeasti silmänympärysvoiteesta! Voiko tämä olla mahdollista?

EDIT // Tässä maahantuojan vastaus:

”Hei! Tulin kommentoimaan postaustasi, sillä olen Greencosilla töissä, joka maahantuo être belleä Suomeen. Saimme itsekin yllätykseksemme tietää maanantaina, että être bellen Golden Skin Caviar Roll-on Eye Gel oli mukana tammikuun Glossyboxissa, kun sinun postauksesi tuli minulle vastaan. Tämä oli meille yllätys sen vuoksi, ettemme me täällä Suomessa tienneet tuotteen olevan mukana boksissa.
Golden Skin Caviar Roll-on Eye Gel -silmänympärystuotteessa ei ole vuoden 2015 jälkeen ollut metyyli-isotiatsolinonia. Selvittäessämme asiaa Saksasta, saimme tietää, että être belle on 6-7 vuotta sitten lähettänyt Glossyboxille Golden Skin silmänympärysroll-onit, jolloin niissä on vielä ollut mukana metyyli-isotiatsolinonia. On siis erittäin outoa, että tuote löytyi nyt Glossyboxista, sillä nykyisen lainsäädännön mukaan sitä ei saisi olla, mutta myös sen vuoksi, että sen hyllyikä on vanhentunut aikoja sitten.
Halusin tulla kertomaan tämän sen vuoksi, että meillä Greencosilla eikä être bellellä Saksassa ole osaa eikä arpaa tässä asiassa. Lähetimme myös viestiä Glossyboxille, jossa pyysimme heitä oikaisemaan tämän virheen ja kertomaan, että vastuu tuotteen laitosta boksiin on ainoastaan heillä, mutta he eivät ole millään tavalla reagoineet viestiimme.”

Minus 417 Time Control –Firming Radiant Mud Mask

Savinaamio, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Se lupaa puhdistaa ihon ylimääräisestä öljystä ja antaa uutta hehkua. Merkki on itselleni ihan tuntematon, mutta tuote itsessään on kyllä kiinnostava, testiin menee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASymbiosis London Prebiotics + Retinoids, Revitalising & Redensifying Facial Serum

Rakastan seerumeita, ja tämän tuotteen arvo sai vilkaisemaan muutaman kerran hintalappusta uudestaan: purnukalla on hintaa 119 €. Seerumi vaikuttaa kaikin puolin mielenkiintoiselta, joten testiin lähtee ehdottomasti! Seerumin sanotaan sisältävän anti-age vaikutuksia lisäten ihon kimmoisuutta ja kosteuttaen sekä vähentävän ryppyjen muodostumista.

Carmex Lip Balm

Viimeisenä boksista löytyi perus huulivoideklassikko Carmex, jonka kaikki tietävät. Vähän tylsä tuote boksiin, mutta huulirasvoille nyt löytyy aina käyttöä. Ja tykkään Carmexin viilentävästä fiiliksestä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATammikuun boksi jätti vähän ristiriitaiset fiilikset. Mukana oli muutama tosi kiva tuote kuten tuo seerumi ja naamio, mutta nuo pari kyseenalaista jäi mietityttämään. Mitä te tykkäsitte tästä vuoden ensimmäisestä Glossyboxista?

Oman boksin pääset tilaamaan halutessasi *täältä.


21 thoughts on “Glossybox Tammikuu 2020

 1. Ei kai tuo Etre Belle voi olla vuodelta 2016 tai vieläkin vanhempi?? Aika erikoista. Mä oikein toivoin ensin,että saisin tuon,mutta nyt todellakin toivon,että ei löydy mun boxistani! En ehkä oikeasti uskalla käyttää.Mulla on kuitenkin ollut silmänympärysihon kanssa joskus paljon ongelmia ja piti kortisonivoidetta käyttää monta vuotta.TK-lääkäri vaan sanoi,että käytät sitä,jos se kerran auttaa.Olisin halunnut jonkun toisen ratkaisun,kun en nyt olis kortisonivoidetta halunnut käyttää sy-iholle monen vuoden ajan.
  Voi että , aiotko kysyä Glossylta ,että miksi tällainen tuote on boxissa??

  Tykkää

  1. Tosi vaikea sanoa. 😦 harmitti myös, kun tämä olisi ollut muuten tosi kiinnostava ja kiva tuote, jonka olisin mielelläni ottanut käyttöön! Toivoisin, että joku asiantuntija osaisi tulla kertomaan tarkemmin, mistä on kyse. Katsotaan, päädynkö kysymään Glossylta!

   Tykkää

 2. Vai onko methylisothiazolinone kielletty vain Suomessa tai että ei ainakaan siellä missä toi voide on valmistettu.Se nyt olis ymmärrettävä erhe .

  Tykkää

 3. Joo, saksalainen merkkihän se.Mun boxi tuli tänään ja kyllähän se Etre Belle sieltä löytyi.Tekee kauheasti mieli kokeilla sitä. Luin tuon linkin jutun ,joopa joo. En tiedä mitä ajatella. Olispa kiva,jos joku asiantuntija eksyisi tänne selittämään miten sy-tuotteesta voi löytyä kiellettyä ainetta.Hmm.

  Tykkää

 4. Ehdottaisin et laitetaan kaikki Glossylle aiheesta sähköpostia. Eihän tällainen peli vetele!!! Ite ainakin olen ehdottomasti sitä mieltä, että glossyn pitäis promota uutta kosmetiikkaa, jossa on hyvät raaka-aineet. Näitä merkkejä kun on aika moiset määrät jotka tän kriteerin täyttäisi, niin on se kyllä erikoista et lähetetään jotai vanhaa paskaaa joka ei ole ees laillista? Tais jäädä mun osalta vikaksi tilauksesi. Lookfantasticilta tuli tässä kuussa kiva eco-henkinen boxi, onneks onkin siitä vaan jatkuva tilaus.

  Tykkää

  1. Mikäli tämä pitää paikkansa, niin jää kyllä huono fiilis tavasta, jolla toimitaan, koska harva inci-listoja lukee tai ainakaan erikseen etsii, tässäkään tuotteessa kun sitä ei edes lukenut. 😦 Itsekin toivoisin, että boksin tuotteet olisi laadukkaita.

   Tykkää

 5. Hei! Tulin kommentoimaan postaustasi, sillä olen Greencosilla töissä, joka maahantuo être belleä Suomeen. Saimme itsekin yllätykseksemme tietää maanantaina, että être bellen Golden Skin Caviar Roll-on Eye Gel oli mukana tammikuun Glossyboxissa, kun sinun postauksesi tuli minulle vastaan. Tämä oli meille yllätys sen vuoksi, ettemme me täällä Suomessa tienneet tuotteen olevan mukana boksissa.

  Golden Skin Caviar Roll-on Eye Gel -silmänympärystuotteessa ei ole vuoden 2015 jälkeen ollut metyyli-isotiatsolinonia. Selvittäessämme asiaa Saksasta, saimme tietää, että être belle on 6-7 vuotta sitten lähettänyt Glossyboxille Golden Skin silmänympärysroll-onit, jolloin niissä on vielä ollut mukana metyyli-isotiatsolinonia. On siis erittäin outoa, että tuote löytyi nyt Glossyboxista, sillä nykyisen lainsäädännön mukaan sitä ei saisi olla, mutta myös sen vuoksi, että sen hyllyikä on vanhentunut aikoja sitten.

  Halusin tulla kertomaan tämän sen vuoksi, että meillä Greencosilla eikä être bellellä Saksassa ole osaa eikä arpaa tässä asiassa. Lähetimme myös viestiä Glossyboxille, jossa pyysimme heitä oikaisemaan tämän virheen ja kertomaan, että vastuu tuotteen laitosta boksiin on ainoastaan heillä, mutta he eivät ole millään tavalla reagoineet viestiimme.

  Jos haluat lisätä kommentistani jonkin maininnan blogitekstiisi, me Greencosilla sekä être belle olisimme tästä erittäin kiitollisia.

  Minuun voi ottaa asiasta yhteyttä myös sähköpostitse toimisto@greencos.fi.
  Ystävällisin terveisin,
  Heidi /Greencos

  Tykkää

  1. Moikka Heidi, ja iso kiitos vastauksestasi! Arvostan suuresti, että vaivauduit näin kattavasti asiaa avaamaan. 🙂 Lisään ehdottomasti kommenttisi mukaan postaukseen, kunhan pääsen koneelle, sillä se selittää paljon! Kiitos vielä 🙂

   Tykkää

 6. Mistä siis tiedät että boksissa tulleessa silmänympärysvoiteessa olisi tuota kiellettyä ainetta? Ainakaan minun boksissa ei tullut listausta tuotteen sisällöstä. Mietin että eikö todennäköisempää ole että tuo on uusi voide ilman tuota kiellettyä ainetta:)

  Tykkää

 7. Olenpa tyytyväinen että eksyin blogiisi ja huomasin tämän methylisothiazolinone-keskustelun! Tilasin nimittäin juuri ensimmäisen Glossyboxini ja sain tuon Etre bellen silmänympärysgeelin. En todella suosittele käyttämään sitä, jos se sisältää ko. ainetta! Olen itse nähnyt millaista ihottumaa se voi aiheuttaa 😬. Voisiko geeli todella olla vanhentunutta? Siitä löytyy asiakasarvosteluja Ruotsin ja Brittien Glossybox-sivuilta ja niistä suurin osa on vuodelta 2016. Laitoin Glossyboxille palautetta, toivottavasti vastaavat.

  Tykkää

  1. Voin vain kuvitella! 😔 Huomasitkin varmaan tuon maahantuojan vastauksen asiaan (kommenteissa ja postauksessa lainattuna) eli ilmeisesti kyseessä on tosiaan vanha tuote. Kerro ihmeessä, mikäli saat Glossyboxilta vastauksen!

   Tykkää

   1. Tällaisen vastauksen sain Glossyboxilta:

    ”Olemme saaneet tietoomme, että Etre Belle – tuote sisältää aineosaa, joka on nykyisin kielletty EU:n alueella ja pahoittelemme kovasti tapahtunutta. Kun otimme vastaan tuotteet, ei tämä ainesosa ollut vielä kielletty, josta tapahtunut johtuu.

    Toivottavasti tämä ei aiheuttanut sinulle suurta harmia. Haluamme ehdottomasti korvata tämän sinulle ja lähetämme toisen tuotteen tilalle.”

    Melko nopeasti vastasivat. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, ja kiitos sinulle että olit skarppina! 😊

    Tykkää

 8. Tässä on se ikävää, et ei oikein tiedä, et mitkä kaikki muut tuotteet mitä glossyboxissa on ollut ovat vanhentuneita. :/ Harvoissa kun on mitään päiväyksiä paketissa 😦 Harmittaa, koska mulla oli myös heidän joulukalenteri.

  Tykkää

  1. Haluan uskoa, ettei tämä mitään systemaattista toimintaa kuitenkaan ole, että vanhoja tuotteita laitetaan jakoon! 🙂 Jos niin on, olisin kyllä todella hämmästynyt.

   Tykkää

 9. Ei se varmaan systemaattista ole,mutta lienee aika tavallista kuitenkin:/ Ei hämmästytä mua lainkaan,ikävä kyllä!
  Mä laitin kanssa nyt palautteen glossyboxille,kun luin tuon Greencosin kommentoinnin. 6-7 vuotta sitten lähetetty Glossylle!No huh huh, siinä onkin kiva silmänympärystuote!
  Ei kyllä uskalla kokeilla, toimiskohan se jalkavoiderullana?Vai uskaltaako sitäkään kokeilla?
  Tekee pahaa heittää pois!

  Tykkää

 10. Sain itsekin Glossyltä vastauksen,että lähettävät korvaavan tuotten ja niin tekivät.Kokeilin lopulta Etre Belleä ja en ole allerginen ja roll on tuntui ihan hyvältä.Ei ehkä järkevää kokeilla,mutta loppujen lopuksi en usko ,etteikö moni yrittäisi huijata meitä kuluttajia.Itse odottelen USAsta BoxyCharm premium helmikuuta ,jossa Faccia 24 k gold kosteusvoide.
  Ja nyt loppuu oikeasti Boxyn tilaus.Sama nainen,joka vastuussa tuosta scamista on myös Steve Laurant merkin takana.
  Vaikka omista Steve Laurant tuotteista olen kyllä ihan ok tykännyt.mutta kyseessä on todellakin scam.
  Ei tietenkään pidä hyväksyä tällaista .Itse lopetan nyt BoxyCharm TILAUKSENI.

  Tykkää

 11. Mun silmäluomet tulehtui sittenkin,mutta en ole ihan varma johtuiko EtreBellestä.Käytin muitakin uusia sy-tuotteita.Ei ehkä järkevää testata monta uutta samaan aikaan,kun sitten ei tiedä mistä reaktio johtuu,mutta en kyllä enää EtreBelleä laita lähellekään silmiäni.Olipas tosiaan tyhmästi multa taas kerran:(

  Tykkää

 12. Mulle luvattiin myös korvaava tuote, mutta sitä ei ikinä lähetetty. Nyt kun kysyin asiaa niin myönsivät suoraan, että eivät sitä olleet lähettäneet. Ihan siis henkilökohtaisesti asiakaspalvelusta olivat minulle luvanneet. Hienosti hoidettu…

  Tykkää

 13. Mulla tuli joku Clarinsin mini ripsari ja mini huulikiilto korvaavana tuotteena.Ne tuli kirjeessä,jossa ei ollut lainkaan lähettäjää.Oli vain mun nimi ja osoite eikä mitään tietoa mistä tuli,mutta oletin sen olevan Glossyltä,kun ei se mikään muukaan voinut olla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s