Herkullinen AYU Organics – aidosti hoitava vartalomousse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Sisältää mainoslinkkejä

Mikä täällä tuoksuu näin hyvältä?” on kysymys, jonka todennäköisesti kuulet sen jälkeen, kun olet levittänyt vartalollesi *AYU Organicsin Mango & Papaya -vartalomoussen. Tuoksu on eittämättä aivan huumaavan herkullinen, trooppisen hedelmäinen yhdistelmä, joka leijailee koko huoneeseen. Siitä huolimatta tuoksu ei ole häiritsevä tai liian voimakas eikä se myöskään jää vahvana iholle. Täydellistä!

Pelkkä tuoksu ei tee kuitenkaan mistään vartalovoiteesta hyvää vaan sen pitää myös aidosti hoitaa. AYU Organicsin vartalomoussen sisältö onkin täyttä kultaa, sillä se sisältää vain ja ainoastaan ihoa hoitavia raaka-aineita eikä mitään turhaa. Mm. sheavoita, aloe vera -geeliä ja papaijaa sisältävä mousse kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, minkä lisäksi se suojaa antioksidanttien avulla ulkoisilta rasitteilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMonen monia vartalovoiteita käyttäneenä on todettava, että tämän koostumus on kyllä ainutlaatuinen. En muista testanneeni yhtään vartalovoidetta, jonka tuntuma olisi näin vaahtomainen, mutta silti tuhti. AYU Organicsin voide onkin kuivuuteen taipuvaisen ihon unelma. Voiteessa on hiukan öljyinen ja voimainen tuntuma, mutta se imeytyy ihoon koostumuksesta huolimatta yllättävän nopeasti. Toki hetki pitää malttaa odotella. :) Maltti on valttia määrän kanssa!

Parhaan lopputuloksen saamiseksi voide kannattaa levittää suihkun jälkeen hiukan kostealle iholle, jolloin se lukitsee kosteuden kaikista tehokkaimmin ihoon. Tuote itsessään on täysin vedetön eikä se sisällä myöskään säilöntäaineita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAItse olen aivan rakastunut tähän ja myös jotkut teistä ovat kyselleet tästä lisätietoa, kun purkki vilahti mun IG:ssä. Oman pääset tilaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s