Edullinen sivellinsuositus: vastuullinen ja kaunis So Eco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Olen hiljattain löytänyt kasan aivan mielettömän laadukkaita ja silmiä hivelevän kauniita siveltimiä, jotka ovat päässeet saman tien ihan päivittäiseen käyttöön. Kyseessä ei ole kuitenkaan ihan mitkä tahansa ”hyvät” siveltimet vaan tämä tuotevinkki puhuu erityisesti vastuullisempien siveltimien puolesta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*So Econ siveltimet ovat PETA-hyväksyttyjä Cruelty Free & Vegan -tuotteita. So Ecolle erityisen tärkeää on, että komponentit ovat 100 % vastuullisesti ja eettisesti hankittuja tuotantoketjun alusta loppuun. Kauniiden siveltimien käsintehty varsi on bambua ja holkki kierrätettyä alumiinia. Harjakset ovat synteettistä Taklon-kuitua. Lopputulos on upea!

Ekologisuus on huomioitu myös pakkauksissa, joissa siveltimet myydään: pakkauksen ikkuna on maissitärkkelystä, printti puolestaan soijapohjaista mustetta. Kauppaankin nämä matkaavat biohajoavissa pakkauksissa muovijätettä vähentäen. 🙂 Lisäksi So Eco on Tree Nationin kumppani ja istuttaa puun jokaisesta 100 myydystä siveltimestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos näitä ulkonäön vuoksi pitää mielellään meikkipöydällä, niin vähintään yhtä mielellään näihin tarttuu päivästä toiseen, sen verran laadukkaita nämä ovat. Sillä, minkälaisilla sivelimillä meikkisi teet, on todella väliä! Laadukkailla siveltimillä meikkaaminen on vain niin paljon helpompaa ja jälkikin on ihan eri planeetalta. Kannattaa siis ostaa kerralla hyvät siveltimet ja huolehtia niistä rakkaudella – silloin ne kestävät ihan oikeasti vuosia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASo Econ siveltimien hurmaavan pehmeä harjasosa tuntuu ihoa vasten todella miellyttävältä eikä harjaksia irtoa käytössä kasvoille. Siveltimissä on otettu myös ergonomia erinomaisesti huomioon, sillä jokainen varsi on muotoiltu sormien otetta mukaillen. Omalle otteelleni tämä sopii ainakin paremmin kuin hyvin.

Mulla on tällä hetkellä käytössä So Ecolta Concealer Brush (peitevoidesivellin), Stippling Brush (sivellin, joka käy vähän kaikkeen), Eye Duo Brush Set (kahden kaksipäisen siveltimen setti silmämeikkiin) sekä Bronzer Brush (aurinkopuuterisivellin). Jos pitäisi valita näistä kolme suosikkiani, listalle pääsisi ainakin

  • *peitevoidesivellin, joka on yksi parhaimmista kokeilemistani peitevoidesiveltimistä. Mahdollistaa myös tarkan työskentelyn!
  • *aurinkopuuterisivellin, jolla saa tuotua kasvoille helposti ja nopeasti lämpöä ja hehkua. Jälki on kauniin luonnollinen.
  • *Eye Duo Brush Setin viistopäinen sivellin, joka on erinomainen luonnollisten kulmien tekemiseen vahamaisella kulmatuotteella. Ohut ja sopivan pehmeä kärki tekee siistiä ja luonnollista jälkeä. Todellinen yllättäjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANäitä siveltimiä ei ole myöskään hinnalla pilattu. Olin itse asiassa aika yllättynyt, kun aloin näiden hintoja kaivelemaan: lähes kaikki siveltimet ovat alle kympin, vaikka itse odotin pikemmin tuplahintaa. Iso suositus!

So Eco -tuotteita myy mm. *Hyvinvoinnin.fi & *lookfantastic.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s