Hynt Beauty – luonnollinen peitevoide, joka päihittää synteettiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Yhä useampi säännöllisessä käytössä oleva meikkituote on itselläni vähän kuin vahingossa vaihtunut luonnonkosmetiikkaan. Kyse ei ole meikkien kohdalla ollut valinnasta suosia luonnollisempaa vaan nämä tuotteet ovat ihan puhtaasti vain nousseet omiksi lemppareikseni siksi, että ne ovat niin törkeän hyviä! Viimeisimpänä löytönä näin on käynyt peitevoiteen kohdalla, mikä on suorastaan ihme, sillä tähän mennessä testaamistani luonnollisista peitevoiteista oikein mikään ei ole toiminut kunnolla. Nyt on kuitenkin löytynyt todellinen helmi, jolla tummat silmänaluset saavat kyytiä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Hynt Beautyn Duet Perfecting Concealer on herättänyt ihastusta laajemminkin ja ymmärrän täysin miksi. En nimittäin ikinä arvaisi, että kyseessä on luonnonkosmetiikkaa oleva tuote, mikäli sitä en tietäisi! Tämän peitevoiteen kerrotaan vastaavan kaikista peittävimpiä synteettisiä peiteaineita, minkä voin allekirjoittaa kyllä täysin. Hynt Beautyn peitevoiteella saa piiloon niin tummat silmänaluset, maksaläiskät kuin muutkin ihon pienet virheet kuten näpyt ihan pienellä määrällä tuotetta. Ja mikä parasta, se hoitaa samalla ihoa. ❤ Itse asiassa pakkauskin on täysin kierrätettävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKoostumus on juuri sellainen, mitä ainakin itse peitevoiteelta haen, sanalla sanoen täydellinen – kermainen, peittävä ja helposti levittyvä. Peitevoide kuin sulaa ihoon! Ja vaikka koostumus onkin kermainen, tuote ei jää iholle rasvaisen tuntuiseksi tai juonteisiin pakoilevaksi vaan asettuu kauniisti, mutta kestävästi. Hynt Beautyn peitevoide ei kasaannu juonteisiin edes päivän mittaan vaan tämä pysyy paikallaan musta erinomaisen hyvin aamusta iltaan. Tuote toimii myös silmä- ja huulimeikin pohjustamisessa. Peitevoiteesta saa muuten taiottua myös meikkivoiteen sekoittamalla peitevoidetta pienen määrän kosteusvoiteeseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASävyjä on saatavilla viittä erilaista hyvin vaaleasta tummaan. Itselläni on käytössä sävy Medium, joka on sävyasteikolla keskimmäinen. Kaksi vaaleampaa oli musta super vaaleita, joten uskoisin tästä sävyvalikoimasta löytyvän hyvä sävy myös todella vaalealle iholle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten jo ehkä arvata saattaa, olen täysin rakastunut tähän tuotteeseen ja haluaisin ihan hirmupaljon testata Hynt Beautyn muitakin tuotteita! Tämä oli nimittäin mun ensikosketus kyseiseen brändiin enkä voisi olla tyytyväisempi. Hintakaan ei näin riittoisasta ja laadukkaasta tuotteesta ole musta lainkaan paha, 29€. Hynt Beautya myy Suomessa *Naturelle ja suoraan tähän peitevoiteeseen pääset *tästä.

Tässä vielä video, josta näkyy mm. kaikki sävyt swatchattuna!


One thought on “Hynt Beauty – luonnollinen peitevoide, joka päihittää synteettiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s