30 luonnonöljyä ja puhdasta kultaa – Diego dalla Palma Gold Infusion Youth Potion

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postauksen tuote saatu

Tasainen, täyteläinen ja heleä iho – kukapa sellaista ei haluaisi. Tähän liittyen halusinkin tulla ehdottomasti nostamaan esiin yhden tuotteen, johon ihastuin välittömästi heti ensi kokeilulla. Kaunis pullo on sisältä juuri niin upea kuin ulkoakin. Gold Infusion Youth Potion on jotain niin ihanaa, että se melkeinpä täytyy kokea itse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsimmäiseksi öljyseerumista kantautuu lämmin, makea vaniljan tuoksu, jota voisin nuuhkia loputtomiin. Ei ihme, sillä yksi tuotteen aktiiviaineista on Tahitin vaniljaöljy. Öljyseerumi ei sisällä hajusteita vaan se saa tuoksunsa luonnon ainesosista. Tahitin vaniljaöljyn lisäksi öljyseerumin tuoksusta löytyy häivähdys ylang-ylangia, garderian kukkia, lummetta, frangipania sekä appelsiinia. Tuoksu on yksi parhaimpia, joita ihonhoitotuotteessa on koskaan tullut vastaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATuoksun jälkeen huomio kiinnittyy kultahippusiin, joita tuote sisältää nimensä mukaisesti. Itseäni kiinnosti kovasti, mikä merkitys aidolla kullalla ihonhoidossa on. Diego dalla Palman kansainvälisiltä sivuilta löysin mielenkiintoisen koonnin: pienikokoisten molekyyliensä ansiosta puhdas kulta pystyy tunkeutumaan syvälle edistäen erilaisten toksiinien poistumista ihosta. Puhdas kulta stimuloi solujen aktiivisuutta ja tuottaa kollageenia ja elastiinia, jotka puolestaan ehkäisevät ryppyjen syntymistä. Kultaa on käytetty ihonhoidossa jo antiikin ajoista lähtien ja sen todettu stimuloivan mikroverenkiertoa, aktivoivan aineenvaihduntaa uudistamalla ja elvyttämällä ihoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKultahippusten jälkeen jään ihmettelemään sitä uskomattoman ylellistä tunnetta, jolta Gold Infusion Youth Potion kasvoilla tuntuu. Iho tuntuu niin pehmeältä, tasaiselta ja täyteläiseltä, että sitä täytyy koskea monta kertaa. Lopputulos ei ole lähmäinen vaan öljyseerumi imeytyy yllättävän hyvin. Silti miellän tämän itse ehdottomasti ennemmin iltaihonhoitorutiiniin kuin aamuun, vaikka ohjeen mukaan tämä sopii myös meikin alle tai jopa meikin päälle käytettäväksi lisähehkua tuomaan. Lisäksi tämä toimii erinomaisesti myös huulten hoidossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten sanottu, Gold Infusion -öljyseerumi sisältää uskomattomat 30 luonnonöljyä. Heti ainesosalistan ensimmäisenä komeilee arvokas jojobaöljy ja toisena abyssianian öljy. Ainesosalista koostuukin lähes kokonaan vain erilaisista öljyistä ja uutteista. Mikä parasta, Gold Infusion Youth Potion öljyseerumilla on Ecocert-sertikaatti ja se on täysin luonnollinen.

Mikään ihan edullinen tuote ei ole kyseessä, sillä kaupasta riippuen Youth Potionin hinta pyörii 70€-80€ pinnassa. Tuotetta myy mm. Stockmann ja Kampaamotuotteet.fi. Diego dalla Palma on saatavilla nykyään myös Prismoista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s