Laadukkain luonnonkosmetiikan joulukalenteri

E9E9F331-BE74-4ACB-8012-46F8C8EC4DEF*Postaus sisältää mainoslinkkejä, kuva TwistBe

Koska kosmetiikkajoulukalenterikausi on nyt kuumimmillaan, haluan tuoda esiin vielä yhden, joka erottuu monellakin tapaa muista. Tämän kosmetiikkakalenteri on sinulle, joka arvostat laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja haluat olla varma, että tuotteesi on valittu huolella ja äärimmäisen tarkalla seulalla, kokonaisvaltaista ihonhoitoa ajatellen.

*TwistBe:n joulukalenteri onkin yksi markkinoiden kiinnostavimmista, sillä näiden naisten mentaliteetin tuntien kalenterin sisältö tulee olemaan taatusti todella laadukas ja monipuolinen – sellainen, joka on koottu ajatuksella.

Kalenteri sisältää 24 suloista käsin pakattua ja numeroitua pakettia. Miettikää, että nämä kalenterit oikeasti pakataan käsin TwistBe:n myymälässä! Kaiken kaikkiaan kalenterin avulla pääsee kuitenkin tutustumaan 30 eri tuotteeseen, sillä kalenteri sisältää 12 kpl täysikokoisia tuotteita, 12 kpl matkakokoisia tuotteita sekä 6 kpl näytekokoisia tuotteita. Mukana on niin kasvojenhoito-, vartalonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kuin muutamia meikkejä ja ravintolisiäkin.

Tuotteet on valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypistä riippumatta ja ravintolisät puolestaan sopivat myös ruokarajoitteisille.

Kalenteri on nyt ennakkomyynnissä *täällä hintaan 159€, sisällön arvo on huikeat 324,80€ eli puolet ennakkomyyntihinnasta. Nämä on myyty joka vuosi loppuun, joten kannattaa olla nopea, mikäli vähän erilainen kosmetiikkajoulukalenteri kiinnostaa. ❤️

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s