Toiveissa täydellinen balayage – kampaamosuositus Helsinkiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Palvelu saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä

Mistä löytää hyvä kampaamo Helsingistä? Joku jonka kanssa ajatukset menee yksiin, paikka, jossa voi tuntea olonsa mukavaksi ja luottaa kampaajaan? Nyt mulla olisi kerrankin yksi Helsingin ”hidden gem” teille vinkattavana – varmaankin ensimmäistä kertaa koko blogihistoriani aikana. Tämä Punavuoressa sijaitseva tunnelmallinen kampaamo urbaanilla twistillä nimittäin ylitti odotukseni täysin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKäyn kampaajalla harvoin ja olen todella tarkka siitä, mitä hiuksilleni tehdään. Kun *parturi-kampaamo Viiskulma tiedusteli, olisinko halukas tulemaan testaamaan heidän palvelunsa, olin varovaisen kiinnostunut, mutta samalla hyvin skeptinen. Yritin googlata kokemuksia, löytää blogipostauksia, edes jotain. Mutta paikka jäi mysteeriksi. Tämä on oikeasti tosi sääli, sillä nyt oman visiittini jälkeen voin todeta, että nämä naiset ansaisisivat niin paljon enemmän huomioita. Vaikka en luvannut, että välttämättä blogipostausten tekisin, haluan sen ihan omasta tahdostani tehdä, jotta seuraava paikkaa googlaileva löytäisi sitten edes tämän päätöksensä tueksi. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA7208A515-E167-46ED-8DEF-8BCC1D39E3494E0B448D-3E54-4AAD-ACA5-D98648E81812Kampaajanani toimi Viiskulman uusin tulokas Charlotta, joka oli yksi sympaattisimmista kampaajista ikinä. Hän kuunteli, kyseli, ideoi ja mikä parasta, teki aivan äärimmäisen tarkkaa työtä alusta loppuun. Näytin Charlotalle muutaman balayage-tyyppisen inspiraatiokuvan alkuun ja tuntui, että hänellä oli samantien visio siitä, miten se toteutettaisiin parhaiten juuri mun hiuksiini.

59E1D638-CF8A-4B53-BC2A-ADAAE196439D.jpegKuvat puhukoon puolestaan – aika mieletön lopputulos vai mitä? Olen saanut  tästä paljon kehuja ja ihan syystä, väristä ja leikkauksesta tuli ihan huikean onnistunut.

100DE6F8-FB20-4085-833D-64B6482EB4DBAuringon kuivattamat latvat saivat kyytiä ja väri ihanan freesauksen. Hiuksiin tehtiin samalla myös hiusten rikkisiltoja korjaava Olaplex-hoito.

EFEB1B2B-95EF-456B-ADB8-025F2A9B421EVärjäys toteutettiin KEVIN.MURPHYn hiusväreillä täysin vapaalla kädellä ja sellaisella tekniikalla, että se näyttää vähän eri valossa aina hiukan eri väriseltä kuten tuosta yllä olevasta kuvasta näkyy: välillä kauttaaltaan hyvin tummalta, välillä mukana näkyy huikean paljon vaaleaa ja välillä kaikkea näiden väliltä. Tykkään niin paljon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos siis luottokampaaja on vielä hakusessa, suosittelen antamaan Viiskulmalle mahdollisuuden. Vapaat ajat pääset kurkkamaan ja varaamaan helposti *täältä.


5 thoughts on “Toiveissa täydellinen balayage – kampaamosuositus Helsinkiin

  1. Oma pehkonikin kaipaisi kovasti kampaamokäyntiä täällä Tapiolassa. Nyt tietysti tämän koronan vuoksi on jäänyt normaalit käyntikerrat hieman harvempaan. Kiva, että sinulle osui ihana kampaaja ja lopputuloskin vastasi visiotasi!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s