Edullinen ripsivärisuositus: GOSH Catchy Eyes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Ripsiväri saatu ilmaistuote

Täydellisen ripsivärin löytäminen tuntuu välillä olevan yksi mahdoton tehtävä – milloin se on liian märkä, liian kuiva, liian vaatimaton… GOSHin Catchy Eyes kuitenkin tuli ja yllätti ylittäen odotukset monin verroin. Aivan harvinaisen hyvä ripsiväri sanon minä! Moni teistä jo tietääkin, että yksi ehdottomista suosikeistani jo varmaan kymmenien hylsyjen verran on essencen Super Curl -ripsiväri (postaus täällä), johon tartun päivästä toiseen. GOSHin Catchy Eyesin jälki on kuitenkin niin erinomainen, että pakko todeta essencen saaneen kovan kilpailijan. Ai miksi?

Erotellut ja kaartuvat ripset.

GOSHIN Catchy Eyes erottelee ripset heti ensimmäisestä vedosta lähtien. Usein ripsivärien pitää olla avattuna jonkin aikaa toimiakseen kunnolla, mutta tämän vahamainen, paksuhko koostumus toimi välittömästi. Kuminen kaartuva harja tekee erinomaisen siistiä jälkeä ja nostaa ripsiä kauniisti. Tällä olla todella helppo saada siistiä jälkeä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaunista pituutta ja tuuheutta.

Eihän ripsiväri olisi mistään kotoisin, jos se ei toisi myös pituutta ja tuuheutta. Tiedän, olen todella vaativa ripsivärin käyttäjä… Catchy Eyes kuitenkin hoitaa myös tämän homman kotiin. Kerrostamalla ripsiin saa kaunista pituutta ja tuuheutta, lopputuloksena on hyvin näyttävät ripset, mikäli niin haluaa! Myös hyvin luonnollinen jälki on tällä helppo toteuttaa, jättää vain kerrokset vähemmälle.

Joustava lopputulos.

En muista yhdenkään ripsivärin jättäneen juuri tällaista fiilistä ripsiin. Inhoan kuivaksi koppuraksi kuivuvia ripsivärejä, sillä ne paitsi varisevat, myös tuntuvat inhottavilta. Esimerkiksi essencen Super Curl jättää ripset ihanan joustaviksi, mutta GOSHin jälki on vielä jotain extraa – Catchy Eyes jättää niihin nimittäin jännittävän kumimaisen pinnan: ripset on todella pehmeät ja joustavat olematta lainkaan tahmeat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKerrostettavissa ilman paakkuuntumista.

Rakastan kerrostaa ripsivärejä reippaalla kädellä. Jos se ei onnistu, ei ripsiväri ole minua varten. Tätä GOSHin ripsaria pystyy kerrostamaan ihan loputtomasti ilman paakkuja, hätätilanteessa jopa vielä illalla, vaikka ripsari olisi levitetty aamulla. Siihen ei moni ripsiväri pysty! Myös tämä kertoo osaltaan siitä pehmeästä, kumimaisesta lopputuloksesta, joka mahdollistaa tämän.

Kestävä, mutta helppo poistaa.

En tykkää vedenkestävistä ripsiväreistä, koska niiden poistaminen on työlästä. Tämä lähtee helposti ihan tavallisella meikinpoistoaineella ilman, että silmiä tarvitsee hieroa pitkään. Ripsiväri ei kuitenkaan päivän mittaan varise tai suttaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with g3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with b5 presetEi tämä siis ihan syyttä suotta ole GOSHin bestseller-ripsari, jotenkin vain itse olin missannut tämän! GOSHia myy mm. Sokos ja ripsarilla on hintaa 11,90€.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s