Sneak Peek: The Body Shop -joulukalenterit 2019

THEBODYSHOP_JOULUKALENTERI*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Nyt niitä saa, nimittäin The Body Shopin joulukalentereita! Tiedän, että nyt eletään vasta syyskuun alkua, mutta kosmetiikkakalentereiden kanssa on oltava ajoissa asialla – ne nimittäin usein loppuvat jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Lisäksi viime aikoina jälleen joka päivä yhä useampi tyyppi on alkanut päätymään blogiini viime vuoden joulukalenteripostauksen perusteella. Tänään otetaankin kurkistus The Body Shopin *Dream Big This Christmas -joulukalentereihin, joita on myös tänä vuonna kolme erilaista erilaisille budjeteille: Beauty, Deluxe & Ultimate. Oli pakko kaivaa tähän postaukseen tuo useamman vuoden vanha kuva musta ja Ultimate-kalenterista –  voin kertoa, että se oli valtava!

Tämän vuoden joulukalentereiden teemana on naisten voimaannuttaminen ja kalenterit on kuvittanut naistaiteilija Helena Perez Garcia. Ja tottakai, kävin kurkkimassa teille sisällöt etukäteen… En niitä tässä suoraan paljasta, ettei kukaan spoilaannu tahtomattaan, mutta annan vähän vihjeitä sisällöstä!

*BEAUTY-JOULUKALENTERI

Beauty-joulukalenteri on hyvä valinta sellaiselle, jolle The Body Shopin tuotteet ovat uusia ja niihin haluaa tutustua hiukan edullisemmin. Kalenteri sisältää 24 tuotetta, joista valtaosa on matkakokoisia. Kalenteri on sisällöltään vahvasti vartalonhoitoon painottunut, mutta löytyy joukosta muutama hiustenhoitotuotekin. Tässä edullisimmassa vaihtoehdossa on mukana jälleen kerran muutamia vähän blaah-täytetuotteita, jotka ainakaan itsessäni ei herätä innostusta. Tämä edullisin versio ei ole oikein koskaan vakuuttanut mua sisällöllään, mutta nämä ovat makuasioita!

Beauty-kalenterin hinta on 79€, mutta sisällön arvo on n. 131€. Yhdelle tuotteelle jää tällöin hintaa n. 3,30€.

*DELUXE-JOULUKALENTERI

Deluxe-kalenterissa aletaan päästä jo asiaan! Deluxe-versio sisältää 25 luukkua, ja kalenteri pitää sisällään monia tosi kivoja tuotteita! On vartalonhoitoa ja hiustenhoitoa, kasvojen hoitotuotteita ja löytyypä joukosta jotain meikkaukseenkin liittyvää. Mukana on muutama turhake, mutta kaiken kaikkiaan sisältö on musta aika kiva. Täysikokoisia tuotteita on useampi, mm. yksi täysikokoinen body butter ja pari täysikokoista hiustenhoitotuotetta.

Deluxe-kalenterin hinta on 99€, mutta sisällön arvo on n. 189€. Yhdelle tuotteelle jää tällöin hintaa n. 3,95 €.

*ULTIMATE-JOULUKALENTERI

Ja sitten oma ultimaattinen suosikkini tästä kolmikosta eli Ultimate-kalenteri! Tämän sisältö on ihana ja oikeasti arvokas. Mukana on todella monta täysikokoista tuotetta ja vitsit, miten ihania sellaisia! Ylellisiä kasvojen hoitotuotteita (mukana mm. kaksi sellaista tuotetta, joiden arvo on 33,50€ ja 31,50€), täysikokoisia hiustenhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita, meikkituotteita jne. Olin oikeastaan aika yllättänyt tämän sisällöstä, tämä on mun mielestä kivempi kuin koskaan aiemmin! Tähän en usko kenenkään pettyvän.

Ultimate-kalenterin hinta on 149€, mutta sisällön arvo on jopa 359€ eli tällä saa ihan ehdottomast parhaiten rahalleen vastinetta: Deluxe-kalenteriin verrattuna hintaero on 50€, mutta tuotteiden arvo on jo n. 170€ enemmän. Yhdelle tuotteelle jää tällöin hintaa n. 5,95€.

Kaikkia The Body Shopin -joulukalentereita pääset tutkimaan lisää *täältä.


5 thoughts on “Sneak Peek: The Body Shop -joulukalenterit 2019

  1. Itse petyin, että kalenteri sisältää tosi paljon samoja tai samankaltaisia tuotteita mitä viime vuonna oli, ainakin tuossa Ultimate versiossa. Viime vuoden kalenteri oli todella ihana, mutta ei nyt samoja tuotteita halua kuitenkaan testailla. Varmasti ihana sellaiselle, joka ei ole vielä tutustunut kyseisen merkin tuotteisiin ja ostanut aiemmin kalenteria.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s