Miten päästä nopeasti eroon yksittäisistä finneistä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postauksen linkit mainoslinkkejä

Nyt on kuulkaa esittelyvuorossa sellainen täsmäase finneihin, että oksat pois! Tämä tuote on ollut ihan hullun tehokas apu niihin inhottaviin yksittäisiin näppylöihin, jotka pamahtavat kasvoille juuri ennen jotain tärkeää hetkeä – tai miksei ihan keskellä arkeakin, ei ne koskaan kovin kivoja ole.

EBF87713-C467-46AA-ADBB-46C0E24253B8.jpegOriginsin *Super Spot Remover on pienen pullo, joka kylläkin kestää varmaan ikuisesti.  Voimakkaan viilentävää geelimäistä tuotetta levitetään pienen pieni nokare finnin päälle esimerkiksi yöksi ja toistetaan tarvittaessa useampana yönä.

Usein kuitenkin jo heti seuraavana aamuna näppylä on huomattavasti pienempi tai lähes kokonaan kuivunut pois, varsinkin jos kyse on vähänkään pinnallisemmasta yksilöstä. Olen ollut välillä ihan hämmästynyt, miten tehokkaasti tämä ihmeaine on niitä parantanut! Kaiken kaikkiaan iho tuntuu parantuvan tätä käyttäessä nopeammin kuin finnin jäljiltä yleensä.

Tuote kuivaa iholle värittömäksi ja näkymättömäksi kalvoksi, joten tätä on tosi helppoa käyttää. Vähemmän on kuitenkin enemmän, mikäli et halua, että aine irtoaa iholta myöhemmin kalvona.

0591DC93-6E1E-4052-B66D-5F8EF3C70E43.jpegTämä tuote on kyllä juuri sellainen, joka on hyvä löytyä sieltä kaapista hätätilanteiden varalle eikä mun mielestä hintakaan (18€) ole paha, kun tämä oikeasti kestää ihan loputtomiin. Hyvästi näppylät!

Super Spot Removerin löydät *täältä.

 


One thought on “Miten päästä nopeasti eroon yksittäisistä finneistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s