Panosta & pihistä: 2 x luonnollinen ripsiseerumi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with m5 preset*Postaus sisältää mainoslinkkejä, laveran ripsiseerumi saatu

Ripsiseerumiviidakossa on välillä aika haastavaa seikkailla, kun yksi jos toinenkin vaihtoehto sisältää esimerkiksi paljon puhuttua prostaglandiinin johdannaisia, jotka kyllä kasvattavat aivan upeat ripset, mutta jotka sisältävät omat riskinsä.

Olenkin halunnut etsiä potentiaalisia vaihtoehtoja nyt ihan luonnonkosmetiikan puolelta ja tänään esittelen teille kaksi eri budjetin luonnollista ripsiseerumia, jotka itselläni ovat olleet käytössä nyt reilun kuukauden. Koska kyseessä on kaksi vähän eri tyyppistä ripsiseerumia (toinen liner-muodossa ja toinen harja), käytän näitä molempia yhdessä.

Vielä kuukauden käytön jälkeen en voi mitään lopullisia tuloksia jakaa, mutta tähän mennessä olen tykännyt näistä todella paljon. Ripset ovat paremmassa kunnossa, niitä irtoaa vähemmän, ne ovat tuuhemmat ja lisäksi jonkin verran pidemmät kuin ennen näiden seerumeiden aloittamista. Vaikuttaa siis lupaavalta! Tulenkin todennäköisesti vielä myöhemmin raportoimaan näistä fiiliksiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with m5 preset*Lashfood Natural Eyelash Enhancer, hinta n. 100 €

Päädyin Lashfoodin ripsiseerumiin pitkän tutkimisen ja pohdinnan jälkeen, sillä tämä Eyelash Enhancer vaikutti kaikin puolin laadukkaalta ja luotettavalta tuotteelta. Miten vaikeaa oli löytää tällaista tuotetta! Lashfoodin ripsiseerumi on maailman ensimmäinen ja ilmeisesti vielä tälläkin hetkellä ainoa Ecocert-sertifioitu ripsiä kasvattava ripsiseerumi. Ainesosista jopa 99,49 % on luonnollisia.

Ripsiseerumin ainesosina on käytetty mm. Phyto-Medic Complex -yhdistettä, joka sisältää sellaisia yrttiuutteita, joiden on kliinisesti todistettu ehkäisevän ripsienlähtöä ja tehostavan ripsien kasvua, arginiinia, joka on välttämätön aminohappo ripsien kasvuun, laventelivettä sekä ripsiä hoitavaa ja vahvistavaa soijaproteiinia. Täydet tulokset on odotettavissa 16 viikon käytön jälkeen, yksi hylsy kestää noin 3 kuukauden päivittäistä käyttöä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with m5 presetVaikka Lashfoodin ripsiseerumi on kallis, on se myös erittäin laadukas. Tuote sopii käytettäväksi myös ripsienpidennysten kanssa. Ennen ja jälkeen -kuvaa voi kurkkia halutessaan Lashfoodin sivuilta. Tuotetta myy mm. *Kicks ja *eleven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with m5 preset*lavera Lash Care Serum, hinta n. 10 €

Koska olen jo pitkään tykännyt käyttää sekä harjamaista että liner-muodossa olevaa ripsiseerumia yhdessä, oli tämä laveran versio täydellinen kaveri Lashfoodille. Laveran luonnollinen ripsiseerumi on nimittäin erinomainen tuote erityisesti ripsien pituuksien vahvistamiseen ja hoitamiseen. Seerumi sisältää mm. luomu kofeiinia sekä erilaisia öljyjä kuten argan-, risiini- ja jojobaöljyä. Risiiniöljyhän on tunnettu ainesosa ripsienhoidossa, mutta pelkän risiiniöljyn kanssa läträäminen on ihan kamalaa – tässä se onkin super kätevässä muodossa!

Valkoinen paksuhko ripsiseerumi levitetään ripsiin aina iltaisin erinomaisesti muotoilulla harjalla ja annetaan vaikuttaa yön yli. Tykkään tämän hiukan jähmeämmästä koostumuksesta paljon eikä tämä ärsytä silmiä lainkaan. Laveran ripsiseerumia ei ole myöskään missään nimessä hinnalla pilattu ja aion aivan ehdottomasti ostaa tätä myös jatkossa Lashfood-seerumini kaveriksi! Tämä ripsiseerumi on NaTrue-sertifioitu.

Tuotetta myy mm. *Hyvinvoinnin.fi ja *eleven.

 


One thought on “Panosta & pihistä: 2 x luonnollinen ripsiseerumi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s