Mádara Beach BB -aurinkovoide

91A12AE7-6F09-42B0-B288-40C4981A7EB0.jpeg*Sisältää mainoslinkin

Lupasin aiemmassa postauksessa tulla vinkkaamaan teille vielä yhdestä ihanasta  luonnollisesta aurinkosuojasta, joka on itselläni ollut tänä kesänä se eniten käytetyin. Matkaan on nimittäin useimmiten tarttunut *Mádaran Beach BB -aurinkovoide, jossa on moni asia erinomaisesti kohdallaan.

Mádaran voide on siitä poikkeuksellinen, että se ei ole väriltään täysin valkoista vaan se sulautuu huomattavasti tavallisia valkoisia aurinkovoiteita paremmin myös tummempaan ihonsävyyn heleyttäen sitä upeasti. Tuote soveltuu kyllä ihan kaikille ihon sävyille, myös vaalealle iholle, joten siitä ei ole pelkoa. Voiteen tuoma hehku näyttää iholla tosi kauniilta, mutta toki siihen kannattaa varautua, että sitä shimmeriä löytyy myös vaatteista sen jälkeen.

04BA7E3A-D302-4036-A807-7D1E970070E5Voiteen suojakerroin on SPF15, joten helposti palavan valinta tämä ei ainakaan päiväkäyttöön ole. Voide antaa laajakirjoisen (UVA/UVB) aurinkosuojan ja se sisältää ihoa pehmittävää aloe veraa, joka komeilee heti ainesosalistan ykkösenä. Suojan tuovat luonnolliset mineraalifiltterit, jotka auttavat suojaamaan ihoa palamiselta, UV -haitoilta ja valoikääntymiseltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMádaran BB-voide levittyy moniin muihin luonnollisiin aurinkovoiteisiin verraten suht vaivattomasti ja imeytyy todella nopeasti. Parhaiten voide imeytyy, jos iho on hyvin kosteutettu ennen aurinkosuojan levittämistä. Himpun verran tarkkana voiteen kanssa pitää kuitenkin olla, sillä sopivasti tummia vaatteita vasten hangatessa tämä kyllä jättää vaaleita jälkiä myös vaatteisiin – tämä onkin yksi niistä harvoista miinuksista, mitä tästä voiteesta keksin.

Kaiken kaikkiaan tämä on kuitenkin noussut ihan omaksi lempparikseni, joka on toiminut omiin tarpeisiini erinomaisesti. Onko teistä kukaan kokeillut tätä Mádaran voidetta?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s